Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy szakot váltottam?
hát ez elég necces. illett volna már akkor elmondani, amikor váltottál.
én inkább lemondtam volna arról,hogy ő fizessen,mint hogy így irányítgasson.
szóval valamilyen szinten érthető a reakciód,hogy nem merted elmondani. de szerintem te is tudod, hogy hiba volt.. én mindenképp elmondanám a helyedben, úgyis kiderül, leghamarabb a diploma osztón:D
hogyha szereted a mostani szakot és jól megy, szerintem nem lesz bajuk vele. max az, hogy az utóbbi években miért hazudtál a szemükbe.
2: aki nem akarja, azt nem lehet irányítani. Meg kellett volna mondani, hogy köszönöm, nem kell a pénz, megoldom magam az életem.
Csodás család lehet, ahol másfél évig nem tűnik fel, hogy a gyerek mit tanul. Nálunk pl téma, hogy miből vizsgázik, stb.
A keresztanyád picit meg lesz zuhanva. :) Évekig abban a hiszemben fizeti a tandíjad, hogy x végzetséged lesz erre... titokban már nem is azt végzed... kemény.
Egyébként lehet szidni ezt a "keresztanyát", de én még nem igazán hallottam ilyenről, hogy egy keresztanya ennyire odafigyel (és anyagilag is támogatja) a kersztgyereke jövőjére. Tisztelet ezért neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!