Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy tetoválást szeretnék?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, a szüleimmel élek, akik eléggé visszafogott emberek. A piercing, tetkó és társai számukra negatív dolgok. Velük ellentétben, számomra ezek az önkifejezés eszközei, nem holmi elzüllés jelei. Tudom, hogy nagykorú vagyok, és bármikor megcsináltathatom gond nélkül, de azért mégis szeretném ha minimálisan mellettem lennének. Semmi anyagi támogatást nem kérnék hozzá tőlük.2016. ápr. 18. 22:53
11/11 A kérdező kommentje:
én is valami ilyenre gondoltam, hogy nem feltűnő helyre mert nem arcozni akarok vele, hogy jajjj van egy tetkóm :D jelentése van és egyszerűen jobban érezném magam ha ez rajtam lenne :)
2016. ápr. 19. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!