Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg szüleimnek...

Hogy mondjam meg szüleimnek hogy ombre színűre festettem a hajamat? Az engedélyük nélkül 15/L

Figyelt kérdés

Egy németországi kiránduláson vagyunk és hát be lehetett festeni a hajunkat de én olyat kértem ami nem mosható ki. Hogy magyarázzam meg nekik hogy befestettem és hogx nekem ez így tetszik?

Válaszokat előre is köszönöm

2016. ápr. 27. 20:59
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
72%

Az ombre nem egy szin. A szin a barna vagy a piros.

Szerintem szimplan allj elejuk,es ugyis eszreveszik. Az en hajam ennyi idosen felig zold volt,egy szoke ombreert csak nem tepik le a fejed.

2016. ápr. 30. 02:39
 32/46 anonim ***** válasza:
31%
Ha egészségesen gondolkdnak akkor nem fognak kialadni.
2016. ápr. 30. 14:53
 33/46 anonim ***** válasza:
kicsit tudatlan vagy..nincs olyan ami nem jön ki hajadból..és a fogalmakkal sem vagy tisztába
2016. okt. 17. 21:41
 34/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem is a haj a lényeg, hanem az, hogy a távollétedben hoztál megy egy döntést a megkérdezésük nélkül, amiről te is úgy gondolod, hogy nem örülnek majd neki.

Szerinted legközelebb hogy fognak téged bárhová egyedül elengedni? Megbízhatnak benned? - ezt kockáztattad.

2016. okt. 17. 22:54
 35/46 anonim ***** válasza:
67%

Sosem értettem azokat a "szülőket", akiknek fáj, ha a fiatal (14-18 éves), de ÖNÁLLÓ személyiséggel rendelkező gyereküknek egy normális hajvágást/festést megtiltanak, mert az nem úgy néz ki, ahogy ők szeretnék... nem tudom, mi baj van az ilyenek agyával. Az meg már csak a pláne, hogy emiatt kiabálni fognak, ami szintén nem vall intelligens emberekre.

N

2016. okt. 17. 23:28
 36/46 anonim ***** válasza:
52%

Nem egészen értem, hogy fordulhat elő az, hogy egy kiránduláson a gyerekekre felügyelő felnőtt olyan helyzetbe hozza a rá bízott kamaszokat, hogy "be lehetett festeni a hajunkat".

Bementetek egy fodrászatba? Nem túl életszerű kirándulási program. Vagy vettetek egy drogériában festéket és egymásra kentétek?

2016. okt. 18. 08:43
 37/46 anonim ***** válasza:
7%

Te felügyelnéd az esti tisztálkodást és hajmosást is? :o

Beülsz a fürdőszobába, hogy hajat mosnak vagy be is festik? :D

2016. okt. 18. 09:42
 38/46 anonim ***** válasza:
Mit szóltak a szüleid?
2016. okt. 18. 09:47
 39/46 anonim ***** válasza:
100%

Azert faj, mint ahogy anyamnak is fajt, hogy szoke akartam lenni, mert ugy neztem ki, mint egy idiota. Csak egy fodrasz tudta rendesen megfesteni a tobbi xar volt.

Ha neked is gagyi ombred van, marpedig a legtobb barna-szoke olyan, mert nagyon nehez festeni, akkor sanszo, hogy ugy nezel ki, mint akinek lenott a sargas-szoke festes a hajarol - ergo undoritoan nez ki.

Alig latok ombret a neten ami szep. Meg "trendy" szalonokbol is olyan hajak vannak, hogy siralom, azert gondoritik be, mert akkor nem latszik, hogy nem szep az atmenet.

Na ezert nem engedik a szulok a hajfestegetest, meg en se fogom korlatok nelkul engedni, mert elcsufitja magat.

Anno egy baratnom annyit festegette a hajat, hogy utana alig maradt neki valami.

2016. okt. 18. 16:34
 40/46 anonim ***** válasza:

15 évesen miért kell ilyen dolgokhoz engedély?

amúgy meg szerintem rettenetes ízlésed van, az ombre olyan, mint a lenőtt hajfesték...

2016. okt. 18. 18:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!