Hogy mondjam meg szüleimnek hogy ombre színűre festettem a hajamat? Az engedélyük nélkül 15/L
Egy németországi kiránduláson vagyunk és hát be lehetett festeni a hajunkat de én olyat kértem ami nem mosható ki. Hogy magyarázzam meg nekik hogy befestettem és hogx nekem ez így tetszik?
Válaszokat előre is köszönöm
Az ombre nem egy szin. A szin a barna vagy a piros.
Szerintem szimplan allj elejuk,es ugyis eszreveszik. Az en hajam ennyi idosen felig zold volt,egy szoke ombreert csak nem tepik le a fejed.
Nem is a haj a lényeg, hanem az, hogy a távollétedben hoztál megy egy döntést a megkérdezésük nélkül, amiről te is úgy gondolod, hogy nem örülnek majd neki.
Szerinted legközelebb hogy fognak téged bárhová egyedül elengedni? Megbízhatnak benned? - ezt kockáztattad.
Sosem értettem azokat a "szülőket", akiknek fáj, ha a fiatal (14-18 éves), de ÖNÁLLÓ személyiséggel rendelkező gyereküknek egy normális hajvágást/festést megtiltanak, mert az nem úgy néz ki, ahogy ők szeretnék... nem tudom, mi baj van az ilyenek agyával. Az meg már csak a pláne, hogy emiatt kiabálni fognak, ami szintén nem vall intelligens emberekre.
N
Nem egészen értem, hogy fordulhat elő az, hogy egy kiránduláson a gyerekekre felügyelő felnőtt olyan helyzetbe hozza a rá bízott kamaszokat, hogy "be lehetett festeni a hajunkat".
Bementetek egy fodrászatba? Nem túl életszerű kirándulási program. Vagy vettetek egy drogériában festéket és egymásra kentétek?
Te felügyelnéd az esti tisztálkodást és hajmosást is? :o
Beülsz a fürdőszobába, hogy hajat mosnak vagy be is festik? :D
Azert faj, mint ahogy anyamnak is fajt, hogy szoke akartam lenni, mert ugy neztem ki, mint egy idiota. Csak egy fodrasz tudta rendesen megfesteni a tobbi xar volt.
Ha neked is gagyi ombred van, marpedig a legtobb barna-szoke olyan, mert nagyon nehez festeni, akkor sanszo, hogy ugy nezel ki, mint akinek lenott a sargas-szoke festes a hajarol - ergo undoritoan nez ki.
Alig latok ombret a neten ami szep. Meg "trendy" szalonokbol is olyan hajak vannak, hogy siralom, azert gondoritik be, mert akkor nem latszik, hogy nem szep az atmenet.
Na ezert nem engedik a szulok a hajfestegetest, meg en se fogom korlatok nelkul engedni, mert elcsufitja magat.
Anno egy baratnom annyit festegette a hajat, hogy utana alig maradt neki valami.
15 évesen miért kell ilyen dolgokhoz engedély?
amúgy meg szerintem rettenetes ízlésed van, az ombre olyan, mint a lenőtt hajfesték...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!