Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg szüleimnek...

Hogy mondjam meg szüleimnek hogy ombre színűre festettem a hajamat? Az engedélyük nélkül 15/L

Figyelt kérdés

Egy németországi kiránduláson vagyunk és hát be lehetett festeni a hajunkat de én olyat kértem ami nem mosható ki. Hogy magyarázzam meg nekik hogy befestettem és hogx nekem ez így tetszik?

Válaszokat előre is köszönöm

2016. ápr. 27. 20:59
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
Mit mondhatnak ha meglátják a hajam ?
2016. ápr. 27. 21:27
 12/46 anonim ***** válasza:
54%

"Kedves négyes!

Azért kell az engedély,mert nem egy 17/18 vagy idősebb lányról van szó,hanem egy 15 évesről.

Egyes voltam :)"

Nem értek egyet. Nem kisgyerekről van szó, hanem egy kamasz lányról. Mégis mikor fesse ilyenre a haját? 20 évesen, amikor már dolgoznia kell?

Ahogy már írtam, ez csak haj, nem egy tetoválásról beszélünk, hanem szimpla hajfestésről.

Igaz, hogy sosem festettem a hajamat, de ennyi idősen rengeteg frizurát kipróbáltam ennyi idősen, szülői engedély nélkül. Volt ami jól, volt ami nem, de visszanőtt, és újból választhattam másikat. Mégis itt vagyok 24 éves fejjel egy komoly állással mögöttem, nem züllöttem el, ahogy a kérdező sem fog egy szimpla hajfestéstől.

2016. ápr. 27. 21:54
 13/46 anonim ***** válasza:
70%

Kedves utolsó válaszoló:

Aki 20 éves és dolgozik annak késő a hajfestés?

2016. ápr. 27. 22:35
 14/46 anonim ***** válasza:
66%
Egyébként milyen színű? Mert az sem mindegy, hogy fekete - türkiz, vagy hogy világos barna - szőke.
2016. ápr. 28. 01:14
 15/46 anonim ***** válasza:
91%

Nem értem a problémádat olyan szempontból, hogy így akarod a hajadat és írtad, hogy nem érdekel, ha a szüleidnek nem tetszik. Nem akarod sem visszafesteni, sem levágatni. Ebben az esetben a szüleid üvölthetnek, visíthatnak, fenyegetőzhetnek, eltilthatnak dolgoktól vérmérséklettől függően, de te így akarod.

Nem tartom ördögtől valónak a hajfestést, de ha be merted festeni, akkor merj már a szüleid elé is odaállni vele.

2016. ápr. 28. 01:14
 16/46 anonim ***** válasza:
90%
Nem értem a vergődésed kérdező. Egyértelműen lejön az írásodból, hogy tökéletesen tisztában vagy vele, hogy hogy fognak reagálni és most be vagy szarva, mert ahhoz már nem vagy elég nagylány, hogy vállald a következményeket. És semmit nem számít, hogy itt hányan mondják, hogy óó semmi gond, mert ez a te szüleid reakcióját nem befolyásolja.
2016. ápr. 28. 04:26
 17/46 A kérdező kommentje:
Világos barna-szőke
2016. ápr. 28. 06:54
 18/46 anonim ***** válasza:
34%
gondolom, ha az engedélyük nem kellett a hajfestéshez, akkor a pénzük se fog kelleni ha ruhát akarsz venni, bulizni akarsz menni vagy beülni valahova igaz?
2016. ápr. 28. 10:00
 19/46 anonim ***** válasza:
47%

Hát kislány, reménykedj, hogy úgy reagálnak, ahogy én tenném!

Őszintén szólva nem akadnék ki rajta, pont azért, mert nem végleges, egy vbarna-szőke meg nem nagy cucc. A lila-rszínen kiakadnék, de nem tépném le a fejed, az viszont biztos, hogy első utad a fodrászhoz vezetne. :)

40/N

2016. ápr. 28. 11:21
 20/46 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy ők folyton természetes hajat szerettek volna nekem amíg nem leszek 18

Amúgy a pénz más!

2016. ápr. 28. 16:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!