Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg szüleimnek...

Hogy mondjam meg szüleimnek hogy ombre színűre festettem a hajamat? Az engedélyük nélkül 15/L

Figyelt kérdés

Egy németországi kiránduláson vagyunk és hát be lehetett festeni a hajunkat de én olyat kértem ami nem mosható ki. Hogy magyarázzam meg nekik hogy befestettem és hogx nekem ez így tetszik?

Válaszokat előre is köszönöm

2016. ápr. 27. 20:59
1 2 3 4 5
 1/46 anonim válasza:
68%

Azért megkérdezhetted volna őket. Van viber,messenger,whatsapp,mivel már külföldi. De egy sms sem drága.

Aztán meg ha nemet mondanak,te pedig befestetted az nem éri őket úgy,mint hogy hazaérsz a kirándulásról és ombre a hajad,ők pedig mit sem tudva néznek rád. Vagy ha olyanok a szüleid,akkor ott mindenki előtt lehet lenne egy-két szavuk hozzád,a osztály/csoport társaid előtt.

2016. ápr. 27. 21:04
 2/46 anonim válasza:
67%

Mondd meg egyenesen, tisztán.

De azt is, hogy így tetszik neked, és szereted. Ha nem trollok, meg fogják érteni. Hajrá!

2016. ápr. 27. 21:05
 3/46 anonim válasza:
63%
Az elsőnek igaza van! 2-es voltam
2016. ápr. 27. 21:06
 4/46 anonim ***** válasza:
61%
miért kéne ehhez szülői engedély? :D a te fejed, te hajad, ha elszúrod, akkor viseld a következményeit, másrészt ez pedig csak haj, ha nem jó, még mindig le lehet vágatni, át lehet festetni :D
2016. ápr. 27. 21:07
 5/46 A kérdező kommentje:

Szerintem nem fogják megérteni és ettől félek a legjobban

Igazából ha elmondtam volna nekik vagy nem akkor is kiabálnának.

Várok még válaszokat

Az eddigi válaszokat köszönöm

2016. ápr. 27. 21:12
 6/46 A kérdező kommentje:

Levágatni tuti biztos hogy nem :)

De még átfesteni sem

2016. ápr. 27. 21:13
 7/46 anonim ***** válasza:
65%
Miért lenne ezzel bármi bajuk? Nem egy visszafordíthatatlan dolog, nem örökre szól, nem lesz senkinek semmi baja tőle.
2016. ápr. 27. 21:15
 8/46 anonim ***** válasza:
32%
Kérdező tetszik vagy sem a szüleid a főnökök, az van amit ők mondanak.Neked kell hozzájuk alkalmazkodni hozzájuk és nem fordítva.
2016. ápr. 27. 21:16
 9/46 anonim válasza:
42%

Kedves négyes!

Azért kell az engedély,mert nem egy 17/18 vagy idősebb lányról van szó,hanem egy 15 évesről.

Egyes voltam :)

2016. ápr. 27. 21:19
 10/46 A kérdező kommentje:
Oké főnökök de vissza nem lehet csinálni vagyis lehet de nem szeretném
2016. ápr. 27. 21:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!