Hogy mondjam meg szüleimnek hogy ombre színűre festettem a hajamat? Az engedélyük nélkül 15/L
Egy németországi kiránduláson vagyunk és hát be lehetett festeni a hajunkat de én olyat kértem ami nem mosható ki. Hogy magyarázzam meg nekik hogy befestettem és hogx nekem ez így tetszik?
Válaszokat előre is köszönöm
Azért megkérdezhetted volna őket. Van viber,messenger,whatsapp,mivel már külföldi. De egy sms sem drága.
Aztán meg ha nemet mondanak,te pedig befestetted az nem éri őket úgy,mint hogy hazaérsz a kirándulásról és ombre a hajad,ők pedig mit sem tudva néznek rád. Vagy ha olyanok a szüleid,akkor ott mindenki előtt lehet lenne egy-két szavuk hozzád,a osztály/csoport társaid előtt.
Mondd meg egyenesen, tisztán.
De azt is, hogy így tetszik neked, és szereted. Ha nem trollok, meg fogják érteni. Hajrá!
Szerintem nem fogják megérteni és ettől félek a legjobban
Igazából ha elmondtam volna nekik vagy nem akkor is kiabálnának.
Várok még válaszokat
Az eddigi válaszokat köszönöm
Levágatni tuti biztos hogy nem :)
De még átfesteni sem
Kedves négyes!
Azért kell az engedély,mert nem egy 17/18 vagy idősebb lányról van szó,hanem egy 15 évesről.
Egyes voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!