Hogy mondjam meg szüleimnek hogy ombre színűre festettem a hajamat? Az engedélyük nélkül 15/L
Figyelt kérdés
Egy németországi kiránduláson vagyunk és hát be lehetett festeni a hajunkat de én olyat kértem ami nem mosható ki. Hogy magyarázzam meg nekik hogy befestettem és hogx nekem ez így tetszik?
Válaszokat előre is köszönöm
2016. ápr. 27. 20:59
22/46 anonim válasza:
miért lenne más a pénz? ha az engedélyük, ezáltal a korlátaik nem kellenek, akkor a pénzük és az általa nyújtott szabadság se kelljen.
23/46 A kérdező kommentje:
A pénzet ha kérek adnak de ezután is fognak
2016. ápr. 28. 19:04
24/46 anonim válasza:
nem értetted meg mit akartam mondani. Megpróbálkozom még egyszer, egyszerűbben megfogalmazni. Annyira nagylánynak hiszed magad, hogy nem kell az engedélyük, akkor ezután ahhoz is legyél az, hogy a szórakozásaidat ne az ő pénzükből álld. Ha valamihez nagylány vagy, akkor legyél az a számodra rosszabb dolgokban is.
25/46 A kérdező kommentje:
Én értem meg értettem is hogy mit írtál de basszus 15 évesen hogy legyek "nagylány"? Oké hiba volt de akkor is
2016. ápr. 28. 20:09
26/46 anonim válasza:
már nagylány vagy, ha a szülők beleegyezése nélkül döntesz..ha akkor nem zavart hogy csak 15 vagy, akkor miért is zavar ha arra kerülne a sor hogy mostantól magadnak álld a szórakozásod? Egyébként meg a szüleid helyébe a tanárhoz is lenne pár keresetlen szavam, aki ezt az egészet engedte...
27/46 anonim válasza:
"Kedves utolsó válaszoló:
Aki 20 éves és dolgozik annak késő a hajfestés?"
Látom lejött a lényeg... :) Nyilván nem szimpla hajfestésre gondoltam, hanem extrémebbre, ami mondjuk egy komolyabb munkahely nem tűr meg...
28/46 anonim válasza:
58%os remélem nincs gyereked
Ideális esetben a szülő ad pénzt szórakozásra és nem szól bele hogy milyen haja van a gyerekének
29/46 anonim válasza:
ideális esetben a 15 éves gyerek kikéri a szülő véleményét, nem játssza a nagylányt, és utána se tartja a markát pénzért.
30/46 anonim válasza:
De ha kikéri anyutól meg aputól a véleményt, hogy milyen ruhát vegyen, milyen feltétet tegyen a szendvicsre, a kék vagy a lila szivacsot vegye ki a zacskóból mosogatáshoz, stb, akkor meg azzal lenne a probléma, ugye? :D Hogy miért az anyja mondja meg neki ezeket, igy a fejére fog nőni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!