Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim miért nem értik meg...

A szüleim miért nem értik meg az önbizalomhiányom?

Figyelt kérdés

Nem vagyok a legcsúnyább, de messze vagyok a „jó csaj” kategóriától. 4-5 kg fölösleg, NAGYON KICSI mell, rövid lábak, nagy, de lapos fenék. Azonban próbálok ezeken felülkerekedni, mert egészséges vagyok, ezek pedig „apró dolgok”. Viszont többször volt már arra példa, hogy anyuék mondták több (egyébként nagyon helyes fiúkra), hogy milyen aranyos fiú, barátkozzam vele, biztosan tetszenék neki. Ekkor elmagyarázom nekik, hogy egy ilyen „felső kategóriájú” fiú nem fog egy olyannal kezdeni, mint én, hanem keres magának „felső kategóriájú” lányt. És ilyenkor mindig jön a vita, hogy milyen önbizalomhiányos vagyok, és mégis honnan tudom én, hogy nem tetszenék neki? Értem én, szülői elfogultság, na de ennyire? Szerintetek hogyan tudnám elmagyarázni nekik legközelebb, hogy most már ilyen idők járnak, és ne legyenek ennyire naivak? Egyébként nagyon szeretem őket, de ez a fajta elfogultság nagyon zavar.

17/L

2016. ápr. 1. 16:18
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
2017. jan. 19. 07:48
 52/53 anonim ***** válasza:

Én tudok egy egyszerű "tesztet" amiből kiderítheted, hogy tetszel e neki. És nagyon sok fiúnál tényleg működik!

MOST LEHET ÍRNI HOGY EZ EGY BAROMSÁG, DE NEM, EGYSZERŰ PSZIHOLÓGIA!

Kérd el mondjuk a tollát.

A reakciójából rögtön kiderül mi a helyzet.

Negatív reakciók (no chance):

- Ja..

- .......... (sokat vár, néz téged) majd kapsz egy rövid választ

(ilyenkor elgondolkozik, hogy mit akar ez tőlem??)

- .. tessék (kb. fél másodpercre rádnéz, majd folytatja a tevékenységét.

- Ott van, vedd ki a tolltatómból..

stb..

Pozitív:

- Persze

- Aham

- Várj egy kicsit, kihalászok egyet...

(a lényeg hogy lásd rajta hogy tényleg érdekli és szeretné is hogy megkapd a tollat.

Ilyen egyszerű. De ezt bármivel el lehet játszani.

Nyilván nem mondom h 100%ban a valóságot tükrözi, illetve modor függő is. De általában bejön :)

2017. jan. 19. 19:42
 53/53 anonim ***** válasza:

A testbeszéd mindig mindent elàrul.A tudatalattink küldi a jeleket,tudatosan hiàba leplezzük.

Oké legyen ez a toll elkérős példa.Ha elkéred,és ő úgy adja oda hogy kapkod,vagy nem néz rád,vagy nem akar hozzàd érni,az is pozitív jel,elpirulàsról nem is beszélve.Itt az alany próbálja leplezni az érzéseit,vagy hogy tetszik neki a màsik.Egyébként a vakarózàs,pislogàs is adott körülmények között àrulkodó jel.Ha megemelkedik a hagszíne vàlasz közben,vagy oldalra kapja a fejét miközben válaszol,akkor viszont hazudik.

2017. jan. 20. 08:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!