Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim miért nem értik meg...

A szüleim miért nem értik meg az önbizalomhiányom?

Figyelt kérdés

Nem vagyok a legcsúnyább, de messze vagyok a „jó csaj” kategóriától. 4-5 kg fölösleg, NAGYON KICSI mell, rövid lábak, nagy, de lapos fenék. Azonban próbálok ezeken felülkerekedni, mert egészséges vagyok, ezek pedig „apró dolgok”. Viszont többször volt már arra példa, hogy anyuék mondták több (egyébként nagyon helyes fiúkra), hogy milyen aranyos fiú, barátkozzam vele, biztosan tetszenék neki. Ekkor elmagyarázom nekik, hogy egy ilyen „felső kategóriájú” fiú nem fog egy olyannal kezdeni, mint én, hanem keres magának „felső kategóriájú” lányt. És ilyenkor mindig jön a vita, hogy milyen önbizalomhiányos vagyok, és mégis honnan tudom én, hogy nem tetszenék neki? Értem én, szülői elfogultság, na de ennyire? Szerintetek hogyan tudnám elmagyarázni nekik legközelebb, hogy most már ilyen idők járnak, és ne legyenek ennyire naivak? Egyébként nagyon szeretem őket, de ez a fajta elfogultság nagyon zavar.

17/L

2016. ápr. 1. 16:18
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:

#9, én pont nem vagyok felületes...

Soha, senkire nem mondanék olyat, hogy "kövér", "sovány", stb. Ha az volnék, nem lett volna kapcsolatom egy olyan fiúval, aki tényleg nem volt egy Adonisz, én tiszteltem és szerettem, mint embert, ő pedig csak eldobott, másvalakiért.:)

2016. ápr. 1. 18:00
 12/53 anonim ***** válasza:
40%
Meddig sajnáltatod itt magadat?
2016. ápr. 1. 18:11
 13/53 A kérdező kommentje:
Ez nem sajnáltatás, de egyébkét addig, ameddig kedvem van. Ha téged nem érdekel a kérdésem, akkor úgy sem olvasod.:)
2016. ápr. 1. 18:13
 14/53 A kérdező kommentje:
*egyébként
2016. ápr. 1. 18:13
 15/53 anonim ***** válasza:
77%

Nos valójában nem tudjuk megítélni a kinézetedet, de pár dolgot jobb lenne ha figyelembe vennél:

- A szülők szebbnek látják a gyereküket mint a többség.

- A többség (legalábbis a nőknél) rondábbnak látja magát mint valójában.

- Sokszor rohadtul nem egyezik egyes emberek ízlése. És itt nem csak arra gondolok, hogy 10-ből 5x totál nem egyezik egy fiú és egy lány véleménye valakinek a külsejéről, de még nemen belül is nagy a szórás.

Pár tanács:

- 4-5 kg felesleg EGY HÓNAP alatt lemehet úgy, hogy meg sem erőlteted magadat nagyon. Nézz netről diétás étrendet, meg heti 2-3 alkalommal menj kocogni egyet, vagy bármilyen sportot végezz amit szeretsz. Heti 1-1,5 kg fogyás simán hozható, ez az egészséges szint is.

- A lapos fenéken könnyű segíteni. Megfelelő étrenddel, súlyzós guggolással (vagy más hasonló gyakorlattal).

- A kicsi mell senkit sem érdekel. Kifejezetten imádom a nagy mellű lányokat, de egyáltalán nem prioritás, az utcán tucatjával jönnek szembe az olyan lányok akiknek egyáltalán nincs nagy melle (vagy szó szerint semmi) és mégis baromi vonzóak.

2016. ápr. 1. 18:18
 16/53 anonim ***** válasza:
82%

Történelmi érdekesség: Gondolom, hallottál már Kleopátráról. A szépséges Kleopátráról, aki két császár fejét is elcsavarta, és a egész birodalom "divatdiktátora" lett - például sok nő elkezdte úgy hordani a haját, ahogy ő.

Valójában cseppet sem volt szép. De olyan erős kisugárzása, önbizalma és jelleme volt, hogy mindenki kedvelte.

A szépség relatív dolog. Az is igaz - bár eléggé elnyűtt mondás - hogy az igazi szépség belül van. Ne akarj a "felső kategóriájú" pasikkal járni, ha őket csak a feneked érdeklik. Az úgysem 'rád' kíváncsi igazán.

Tudok egy sokkal jobb dolgot a kerek fenéknél és a nagy melleknél. Minden lánynak van :)

Úgy hívják, hogy mosoly. Szerintem nincs a világon szebb - és csábítóbb - dolog egy lány szép mosolyánál.

(mellesleg nem hinném, hogy bármi gond lenne azokkal, amiket felsoroltál. Súlyfölösleg? Ez még cseppet sem nagy. Amúgy sok fiú szereti a picit husibb lányokat :D kicsi mell? nem fog fájni a hátad, és nem leszel lógós mellű vénasszony :P van pár természet által "megáldott" dús keblű barátnőm, akik a pokolba kívánják őket, tényleg. Rövid láb? na és? elvisz A-ból B-be? akkor jó lábak :) Fenék is jó, ahogy fntebb leírtam, de vannak bizonyos tornagyakorlatok amik formásabbá teszik, ha nagyon zavar)

Fel a fejjel :)

2016. ápr. 1. 18:36
 17/53 anonim ***** válasza:
35%
Akiknek 0 az önbizalmuk azokat elfogják hajtani a fiúk bármit is teszel lehet lecseréltek kicsit ducibbra de annak a lánynak legalább volt önbizalma elfogadta magát úgy ahogy van.
2016. ápr. 1. 18:51
 18/53 anonim ***** válasza:
98%

Az a vicc, hogy van ilyen alkatú barátnőm, mint te, nem egy fehérneműmodell, de eszméletlen fellépése van. Világéletében olyan pasit szedett fel, amilyet akart. Amikor úgy érezte, eljött a családalapítás ideje, kiszemelt egy magas, izmos, jóképű, családcentrikus srácot magának, és elkezdte menedzselni (a szülei annak idején nem foglalkoztak vele, se taníttattás, se motiváció terén.) Elérte, hogy elhelyezkedett egy piacvezető cégnél, nagyon jó fizetéssel+juttatásokkal, olyan szakmában, amit addig hobbiszinten űzött. Összeházasodtak, építettek házat, mellette vannak kiadott ingatlanaik, és nem mellesleg 3 gyerekük. A fiú pár évvel fiatalabb, mint ő, és még most is jól néz ki, nagyon jó fej, és imádja a családját. A barátnőmön maradt egy kis felesleg, de ez egyiküket se zavarja.:-)

Hidd el, hogy nem vagy "alsó kategóriás" nő, és hidd el azt is, hogy nem minden pasi álmodozik Barbie-ról.:-)

2016. ápr. 1. 18:53
 19/53 A kérdező kommentje:

#17, ez igaz, annak a lánynak olyan önbizalma van. Nekem az ő helyében sem lenne. A gonoszság élteti, rengeteg ember életét megkeserítette már, így pláne nem értem azt a rohadt nagy önbizalmát.

#18, igazán szerencsés a barátnőd, ez ritka. És köszönöm a válaszod! :)

Ettől függetlenül szívesebben lennék azért Barbie baba alkatú.:D

2016. ápr. 1. 19:03
 20/53 anonim ***** válasza:
75%
Hat akkor tegyel erte, ahelyett hogy ide irogatsz mar meg lehetett volna a napi 50 guggolas, ami egy honap alatt mar latvanyos eredmenyt hoz. 5 kg felesleg az meg semmi. 3-4 het alatt a multe lehet de persze azert is tenni kell es nem gyakorin sirankozni hogy a szuleid nem ertik milyen neked. Kezdjel el tenni, maskulonben nem valtozik semmi. A fiuk pedig azert kerulnek el mert 3 hozzaszolas alatt is olyan negativ kepwt festettel magadrol hogy eloben ez csak ugyz sugarozhat rolad. Szoval irany edzeni!
2016. ápr. 1. 19:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!