Ha a lányotok szerető lenne, mit tennétek? Haragudnátok rá? Miért nem ért meg?
Anyával általában mindent megbeszélek, mert olyan nekem, mint egy barátnő, aki nagyon jó tanácsokat tud adni (20 évesen szült, szóval nem is idős).
Tudta, hogy van valaki, akivel mostanában "jóban vagyok" és tegnap kicsit kiborultam, sok volt ez az egész. Elmondtam, hogy a pasi idősebb, nős, most válni akar és az elején még egyáltalán nem gondoltam, hogy ebből ez lesz.
Gondoltam majd ad valami tanácsot, megbeszéljük, vagy valami, de nem, teljesen kiakadt, hogy mégis mi ez az egész, mióta titkolom ezt, meg hogy képzeltem el és kb egész este ezen veszekedtünk. Aztán ma meg alig szólt hozzám. Úgy viselkedik, mintha miatta nem lett volna sehol ajtócsapkodás.
Mármint, kivel beszéljem ezt meg, ha nem vele, akinek mindent elmondok?
Hány éves vagy, 16, hogy ennyire nem érted, mi a probléma?
Mindegy, hogy mikor tudtad meg róla, hogy nős. Az a lényeg, hogy már tudod, és ugyanúgy kefélsz vele. Téged úgy hívnak, hogy r**anc.
Nekem is vannak fiú barátaim, akikkel jól elbeszélgetek, és még helyesek is, akkor most dugjak mindegyikkel?
Megértem, hogy anyukád kiakadt. Nem elég, hogy puszta szórakozásból ágyba bújsz öregebb pasikkal, de még az sem érdekel egyáltalán, hogy tönkretettél egy családot.
Ezek szerint barátaid sincsenek, és ha így folytatod, egy normális pasinak sem fogsz kelleni, és még anyukád is elfordul majd tőled.
Azt írod,hogy anyukáddal eddig mindent megbeszèltèl.De ha jól èrtem,akkor a nős pasi dolgot csak most mondtad el neki.Szóval szerintem legbelül te is tudod,hogy ez nem helyes,azèrt sem mondtad el neki egy darabig..
Èn azt ajánlom,hogy hagyd abba a viszonyt.Keress független pasit.Ès ezt nem azèrt mondom, mert engem csaltak meg már,ès hajt a bosszúvágy a hozzád hasonló lányok irant...Nem. egyszerűen józan èsz,hogy olyannal nem kezdünk,aki házas.
Igen haragudnék rá.
Azért nem ért meg mert ő is feleség, és pontosan tudja mennyi munka felépíteni egy házasságot, egy közös életet, és el bírja képzelni, hogy milyen érzés amikor jön egy takony és a dughatnékja miatt ezt a földig rombolja.
Te pusztán szórakozásból tönkreszartál egy házasságot, és ha valóban elválnak akkor tönkreszartad a gyerekei (mert tuti van/vannak) életét. És nem érted anyád miért haragszik? Egy szégyen vagy.
"Téged úgy hívnak, hogy r**anc. "
Itt egyesek nem ismerik a szavak jelentését.
A férj követte el a jóval nagyobb hibát, nem a kérdező.
Úgy látszik, sok itt a megcsal feleség, akik az ártatlan, tőrbe csalt férjük helyett a gonosz harmadikat okolják.
Kérdező, nincs barátnőd, akivel megbeszélhetnéd?
Mondd meg a pasinak, hogy ne számítson rád hosszútávra, és keress inkább egy korban is hozzád illő, szabad fiút.
Mióta tart ez? Nagyon hamar meg fogod unni, hogy nem mehettek el sehova közösen, mert hátha valakivel összefuttok.
Én nem kezdek nős pasival. Nem a felesége miatt, az nem érdekel, ha nem velem csalja meg, akkor majd mással, hanem mert olyan kompromisszumokat kell kötni ilyen esetben, ami nekem nem megfelelő hosszabb távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!