Ti ezért haragudnátok a gyereketekre?
Egyetemista vagyok, jogot hallgatok. 2 év múlva diplomázom. Ez a mostani vizsgaidőszak elég húzós, de már csak 3 vizsgám van. Illetve csak 2 lenne. Ezen vesztünk össze a szüleimmel.
Ugyanis kedden voltam egy tárgyból amire már karácsony óta tanulok. Gyakran változtak a jogszabályok, a könyv hatálytalan, így sok időt elvett a felkészülés. A lényeg: csak megbukni mentem el, mert tudom hogy a jegyzettel amit összeraktam sokkal jobbra is képes vagyok, minthogy most összekaparok egy kettest. Anyáék viszont kiakadtak hogy miért vagyok ilyen, nekem miért nem volt jó a kettes. Egyébként nem is biztos hogy meg lett volna de ez őket nem érdekli. Szerintem a tanulmányaim felett én döntök, nem?
miért égetnéd be magad? szerintem a jog is olyan,hogy elég sok embert kivágnak. szerintem nem olyan nagy szégyen ha nem sikerül valami elsőre.
énis egyetemre járok, de mindig elmentem vizsgára, még akkoris,hogyha nem voltam biztos a tudásomban. ha nem sikerül, mehetek még javítani..de legalább már lesz egy képem a vizsga menetéről, meg hogy mikre figyeljek oda amikor tanulok a javítóvizsgára.
+ ha nem jelensz meg a vizsgán nálunk perkálhatsz is..
amúgy valóban te döntesz a tanulmányaid felett. a szüleid nyilván jót akarnának.
Hát szerintem ezzel nagyobbat égtél,mintha megpróbáltad volna. Tanár szemében is eléggé eláshatod magad egy ilyen húzással, hogy beslattyogsz és közlöd,hogy meg se próbálod.Legalábbis nálunk az ilyeneket mindig jobban megkínozták a vizsgán. Max mentél volna még egyszer.
Én megértem, hogy nem ugrálnak örömükben, de lovagolni se kéne az ügyön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!