Szülők! Haragudnátok a gyereketekre mert abba hagyja az egyetemet?
Olyan szakot választottam, amibe beletört a bicskám. Ki szeretnék iratkozni, szeptembertől folytatni a tanulást, valami okj-s képzésre gondoltam.
Anyukám megértő volt, apukám nagyon haragszik.
Szülők! Ti ilyen esetben haragudnátok?
Államilag finanszírozott képzés volt. Másik városból jártam be, csak a 3 bérlet költségét dobtuk ki az ablakon.
Nem járok be az órákra, ezzel havi 5 ezret spórolunk.
Nincs olyan szak ami érdekelne. Ezt meg biztosan nem tudom folytatni. 1 tárgy miatt újabb 2 évet kellene járnom.
De szept.től már fizetős lenne.
2 évet jártam eddig, de 1 tárgy miatt még 2 évet kellene.
Nem is megy az egész, magán tanárra nincs pénzem. (informatika, programozás)
Jártam tanárhoz, 60 percért 1500 ft-t kellett fizetni. (Csoportosan mentünk, így olcsóbb volt).
Egy dolgozat 3as lett, utána már mindig megbuktam.
Banki szakügyintézőre gondoltam, vagy pénzügy és számvitel. És akkor lehetnék könyvelő.
Én a helyedben nem hagynám abba, mert kissé megcsúsztam. (Egyébként, hova jársz?) Egy OKJ-s papír közel sincs olyan, mint egy diploma.
Egyébként én is 4 év alatt végeztem el az alapból 3 éves sulit. Verném is a fejem a falba, ha abbahagytam volna...
Nem egészen világos a szitu.
Ha csak 2 évet jártál idáig, még mindig van 4 éved államin. Nemde?
Azalatt a 4 év alatt csak be tudod fejezni, nem?
Melyik suliba jársz? És mi az, hogy 3 bérlet költségét dobtuk ki az ablakon? Kollégiumra nem gondoltál?
És hogy érted, hogy nem járok be, ezzel spórolunk 5ezret? Akkor csodálkozzol, hogy megbuksz? Többet ér 5 ezer mint az hogy megtanuld az anyagot? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!