Haragudnátok ezért a gyerekre? Mit tennétek? Nagyon fontos!
Meg akarnak verni a suliban többen is,és hiába akarom megbeszélni velük,nem megy, le se sz*rják! :S És az a baj,hogy c*gányok! Ma itthon maradtam,néztem neten sulit, de anyu tudja, meg apunak is mondtam,nem tetszett neki,nem mondott semmit csak elment, és arra gondoltam hogy erre a hétre ki iratom magam, hogy nyugodtan nézzek sulit, meg érdeklődjünk,ilyenek.
16L
Szerintem ez hirtelen jött és nekik is át kell gondolniuk. Adj nekik néhány napot, hogy emészthessék a felvetésedet. Hirtelen felindulásból nem jó ilyenben dönteni.
Nyugodtan add elő az érveidet, főleg azzal érvelj, hogy jobban tudnál tanulni egy másik intézményben (de vigyázz, hogy ez igaz legyen, egyébként többet nem fognak hinni neked).
Ne akard, hogy azonnal döntsenek, mert nem könnyű. Néhány napig csak beszélgessetek róla és ha már valamennyire megbarátkoztak a témával, akkor kezdjetek intézményt keresni.
Arra mi a garancia egyébként, hogy egy másik suliban nem találnának meg rossz arcok? Ezt a szüleid is meg fogják kérdezni.
Nem akarlak bantani, de te mit tettel, hogy igy bannak veled? Es ne mondd, hogy semmit, mert azert nem akarnak megverni.
A szuleid helyeben en sem vinnelek rogton masik iskolaba, elobb megprobalnam megoldani a gondokat. Voltak mar bent az iskolaban? Beszeltek mar a problemaidrol a tanarokkal?
Hű de segítőkészek vagytok!
Nálunk is kiutáltak nemegyszer embereket, és ők se váltottak sulit, kibírták. De ha neked a suliváltás a megoldás, akkor ülj le a szüleiddel egyszerre, és beszéljétek meg.
Amúgy lelehet szállni a magaslóról kedves válaszolók!
Az a bajuk,hogy nem adtam neki oda az ülepes nacim,meg az övem, hajvasalóm, nem adok neki pénzt és ilyenek.
És mindkettő baj! Hogy ellenem vannak az is. Nem tudom te hogy éreznéd magad hogy bemész a suliba,és akkor szinte az egész suli a semmiért meg akar téged püfölni,és egész nap csak azt hallgatod,hogy nem tudják mit keresel ott,mert hogy ott mindenki csóró,te meg a ruháiddal kitűnsz,hülye p*csa,ilyenek. Mikor nem csinálok semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!