Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Haragudnátok ezért a gyerekre?...

Haragudnátok ezért a gyerekre? Mit tennétek? Nagyon fontos!

Figyelt kérdés

Meg akarnak verni a suliban többen is,és hiába akarom megbeszélni velük,nem megy, le se sz*rják! :S És az a baj,hogy c*gányok! Ma itthon maradtam,néztem neten sulit, de anyu tudja, meg apunak is mondtam,nem tetszett neki,nem mondott semmit csak elment, és arra gondoltam hogy erre a hétre ki iratom magam, hogy nyugodtan nézzek sulit, meg érdeklődjünk,ilyenek.

16L

2011. nov. 16. 08:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

9:48-as:

szégyelld magad. Cigány vagy? Vagy rózsadombi lilaködös fotel-fajvédő, aki még életében nem látott cigányt, sem olyan iskolát, ahol az ott tanulók 90%-a az? Tudod te, mi az a cigányterror, ami egy ilyen iskolában a magyar gyerekeket sújtja? Zsarolják, verik őket - és ma már deklaráltan magyargyűlöletből! - a lány osztálytársakkal erőszakoskodnak - folytassam-e? A tanárok kezében pedig nincs eszköz, lehetőség: cigányhoz nyúlni nem lehet, jó szóval sem, hát akkor egyéb módszerekkel! - mert rögtön összezár a "jogvédő" sajtó és hazudik..és hazudik éjt nappallá téve. Egyre több lesz az ilyen iskola, ahol a tanulni vágyóknak nem lesz helyük. Egyszer az életbnen szereznél ilyen tapasztalatot te..mély-senki. Majd másképp beszélnél.

2011. nov. 16. 10:29
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja és..ha már a mindennapi megfélemlítéssel, fenyegetéssel, tanárveréssel megfutamítottak minden magyart (mint ahogy ezt a kislányt készülnek elüldözni), akkor ezerrel óbégatni kezdenek (az ebből kiválóan élő, állami finanszírozás csecsére kapaszkodó) "jogvédőik", hogy tessék: itt a DISZKRIMINÁCIÓÓÓÓ!!! - mert 100 %-ban cigány tanulók maradtak csak az iskolában. Na, akkor? Mi történik itt?!
2011. nov. 16. 12:15
 13/16 anonim ***** válasza:

Utolsóval mélyen egyetértek!Iratkozz át máshova!De azonnal!Én nem tudnék rád haragudni!Nagyon rosszul érezném magam a kislányom miatt,ha ilyenek lennének az osztálytársai,iskolatársai!Tuti hogy bemennék már a héten egy másik iskolába a lányommal együtt az igazgatóhoz...

Valahogy vedd rá őket!Sajnos az iskolaváltáson kívül nem lehet mást tenni :(((( Szörnyű ez az ország!

2011. nov. 16. 12:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem haragudnék a gyerekemre, de úgy gondolom, hogy az iskolanézés nem csak a te feladatod. Mondj el mindent a szüleidnek, beszéljétek meg együtt, egyszerre 3-an leülve, hogy mit szeretnél, hova szeretnél járni, menjetek el együtt megnézni a sulit, stb.
2011. nov. 16. 13:03
 15/16 A kérdező kommentje:
Persze,így lesz,de sajnos a szüleim,főleg az apukám nem nagyon érti meg,hogy nekem rossz így ilyen suliba lenni,és ma is csak nehezen hagyott itthon. :/ Ő azt mondja,hogy beszéljem meg velük,de egyszerűen ezekkel nem lehet beszélni! Lehet hogy egy ideig "oké" lenne,de utána folytatnák,annak meg nincs semmi értelme,hogy rettegve mennyek suliba hogy na vajon mikor kapnak el?!
2011. nov. 16. 14:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha a fenyegetőid olyanok, mint azok, akikre gondolok, nagyon komolyan beszélj a szüleiddel. Tudatosítsd bennük, hogy ez nem egyszerűen osztálytársak közötti mindennapi konfliktus, hanem reális veszélyhelyzet. Az ilyen tipusú cigány gyerekekkel nem hat a "megbeszélés": ők, tudván, hogy az iskolában többségben vannak (bár tanulásra, beilleszkedésre fordítanák ezt a lehetőséget!), mint magyart akarnak téged (titeket) megalázni, lehetetlenné tenni. Kérd meg a szüleidet, gondolják meg, hogy miről van itt szó. Próbáljanak jobban melléd állni, megvédeni.
2011. nov. 16. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!