Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Haragudnátok ezért a gyerekre?...

Haragudnátok ezért a gyerekre? Nagyon fontos!

Figyelt kérdés

Gyomor, nyelőcső, és nyálkahártya gyulladásom van, és lassan 1-1,5 hónapja köhögök .. Kaptam gyógyszert kb. 2 hónapja, eleinte jobb volt, de most megint fáj. És már régebb óta terveztem hogy elmegyek vele dokihoz, és szerdáig még van sulim, úgy volt hogy ma megyek, de mégis a dokinál döntöttem. Anyum meg fogja érteni, apám viszont ki fog akadni. Haragudnátok ezért a gyerekre?

17L

2012. ápr. 2. 08:53
 1/10 A kérdező kommentje:
* A gyomrom fáj.
2012. ápr. 2. 08:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én azért haragudnék, hogy húzod-halasztod a dokit!!!

Ha beteg vagy akkor azonnal el kell menni vele orvoshoz!

2012. ápr. 2. 09:00
 3/10 A kérdező kommentje:
De apámat ez nem érdekli, évek óta fáj, és tavaly voltam vele kórházban, akkor nem csináltak sokáig semmit, pedig terápiás kezelést kellett volna kapnom, mégis én mentem el a dokihoz hogy csináljanak már valamit, és tegnap mondta hogy menjek suliba, de éjjel is fent voltam a hasam miatt.
2012. ápr. 2. 09:02
 4/10 anonim ***** válasza:
nem...
2012. ápr. 2. 09:03
 5/10 anonim ***** válasza:
56%
Ne törődj Apáddal! Különben is a férfiak többsége egy érzéketlen tuskó! Ilyen a férjem is! Nem hiába ha a gyereknek problémája van mindig hozzám fordul és nem az apjához! Én meg rendbe teszem a férjem és akkor kuss van.
2012. ápr. 2. 09:06
 6/10 anonim ***** válasza:

Akkor kiakad,anyukádnak szólj,tegye helyre.

Első az egészség.

2012. ápr. 2. 09:24
 7/10 anonim ***** válasza:

Bulímia miatt van ez a betegséged,vagy hogy alakult ez ki?Nekem elég súlyosnak tűnik...

Jól tetted, hogy dokihoz mentél...

2012. ápr. 2. 09:58
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem, nem amiatt alakult ki.

De étvágyam sincs ha fáj, inni se akarok, semmit. Volt hogy majdnem hánytam miatta, és nem aludtam napokig semmit, csak pár órát, semmilyen testhelyzet nem volt jó.

2012. ápr. 2. 10:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz...szerintem egy alapos kivizsgálás kellene neked!Vérvétel,hormonok,stb...
2012. ápr. 2. 11:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Menj mindenképpen. Én évek óta köhögök, gyakran hányok miatta és néha véres a köpetem, a dokik meg semmit se tudnak kezdeni vele. De emiatt legalább a szülők is forszírozzák h járjak dokihoz. Ne várd meg h jobban legyengülj.
2012. ápr. 4. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!