Mi ez a hirtelen változás? Talán már nem vagyok olyan "fontos"?
A legjobb barátomról lenne szó. Mikor megismerkedtünk, el sem tudtuk képzelni egymás nélkül a napokat, szinte minden nap találkoztunk. Napi rendszerességgel írtunk egymásnak Facebook-on. Mindig piszkáltuk egymást, csipkelődtünk, hülyéskedtünk. Mindent megbeszéltünk egymással. Sokszor mondta nekem, hogy imád és hogy fontos vagyok neki. De az utóbbi 1 hónapban sokminden megváltozott. Alig beszélünk, olyan, mintha kerülne. Ha mégis találkozunk, akkor olyan távolságtartó velem . Nem mondta el, hogy miért ilyen. Mit tehetnék, hogy "visszakapjam" a régi barátom?
18/L és 19/F
Valami változás állt be az életében, és ahhoz úgy érzi, most arra van szükség, hogy ne legyél fókuszban neki. Van jópár kézenfekvő tipp, de nincs értelme felsorolni. Rengeteg minden lehet a dolog mögött.
Egyik lehetőséged, hogy a lehető legkevéséb kötekedően rákérdezel. "Jenő, érzem, hogy valami nem stimmel a kapcsolatunkban. Tudod, hogy velem őszinte lehetsz. MEgbántottalak valamivel?", és zippzár a szájadra. Akkor is, ha igaztalanul vádol valamivel. A cél most, hogy megtudd az okot.
Azt is csinálhatod, hogy hagyod távolodni. Aztán 1-2 hónap múlva felhívod, és érdeklődsz. Addigra biztosan lecseng, ami most van. Ha igazán erős a barátságotok, akkor nem hal meg pár hónap szünettől. Nekem van ellenkező nemű nagyon jó barátom. Mostanában sokszor van, hogy pár hétig nem beszélünk, de nem szűnt meg a barátság, csak nem egyfelé megy az életünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!