Volt valaki aki miatt feladtál valami fontos dolgot? Ki volt az, mi volt az?
A volt barátomért sok mindent feladtam. A szabadidőmet, az egyéniségemet, a józan eszemet, az életemet. Tönkretettem magam és vele együtt a szüleimet.
Aztán valahogy felnyílt a szemem. Nagyon megbántam. Nem hittem volna, hogy egy ember ilyet ki tud hozni belőlem. Viszont mostanra már "megjavultam". Már semmi közöm hozzá, és tudom, hogy többet ennyire buta és felelőtlen nem leszek.
Volt. a párom.
Feladtam: közösségi oldalak, barátnők, csavargás, otthoni kapcsolatok, nőiesség, smink, véleményem kinyilvánítása, gondolkozásom felvállalása, érdeklődési köröm, hobbim, nőies ruhák, nagy zabálások, alkalmankénti ivás, és hogy megosszam a lelki gondjaim valakivel.
Csak számomra volt fontos és csak akkoriban.
A motor jogosítványt akartam megcsinálni, de kiderült, hogy terhes vagyok. Igazán nem bántam a jogsit sem akkor, sem most. De mégiscsak feladtam...egy időre legalábbis.
4-es válaszoló!!
Remélem, már nem vagy azzal, aki elnyomott...
28/n
3 hónapja költözünk össze a párommal, amikor Angliába tudtam volna menni dolgozni.
Nem bántam meg; most már a férjem és van egy 5 hónapos lányunk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!