Ti ezért haragudnátok a gyereketekre?
Egyetemista vagyok, jogot hallgatok. 2 év múlva diplomázom. Ez a mostani vizsgaidőszak elég húzós, de már csak 3 vizsgám van. Illetve csak 2 lenne. Ezen vesztünk össze a szüleimmel.
Ugyanis kedden voltam egy tárgyból amire már karácsony óta tanulok. Gyakran változtak a jogszabályok, a könyv hatálytalan, így sok időt elvett a felkészülés. A lényeg: csak megbukni mentem el, mert tudom hogy a jegyzettel amit összeraktam sokkal jobbra is képes vagyok, minthogy most összekaparok egy kettest. Anyáék viszont kiakadtak hogy miért vagyok ilyen, nekem miért nem volt jó a kettes. Egyébként nem is biztos hogy meg lett volna de ez őket nem érdekli. Szerintem a tanulmányaim felett én döntök, nem?
Amióta egyetemre kerültek egyszer sem szóltak bele a tanulásomba. Persze, érdeklődtek, de nem úgy, mint gimnazista koromban. Akkor tanulok, amikor akarok, akkorra veszem fel a vizsgát, amikorra nekem jó, és nem szólnak, ha esetleg utóvizsgára kell mennem.
Apám azt mondta, amikor egyetemista lettem, hogy mostantól felnőtt vagyok, én döntöm el, hogy mit és hogy csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!