Haragudnátok a gyereketekre ebben az esetben?
Biztosan meglepődnék, hogy ezt miért kellett ilyen titokban csinálni.
De gondolom, te már előre azt gondoltad, hogy haragszanak vagy nem engedik, ezért csináltad titokban.
18 éves lenne a gyermekem, akkor nem érdekelne, hogy mit kezd azzal a pénzzel, amiért ő megdolgozott.
Mondjuk a 18 éves gyerekem nem is kapna zsebpénzt tőlem, mivel képes diákmunkát vállalni. Tudom, szemét vagyok, én is így kezdtem az életem anno 14 éve, pedig nem szorultam volna rá a szüleim miatt. Mindegy, ez lényegtelen ..
Hány éves vagy?
Rád nem haragudnék, a zebpénzeddel azt csinálsz, amit akarsz. Viszont a telefontársaságnál kiverném a balhét, mert 18 év alatt a gyámod nélkül nem írhatsz alá szerződést. És még a kártyád telefon vásárlásakor is szerződést kell kötni.
17 vagyok.
Azért vettem androidos telót, mert volt iphoneom (5s), de nemrég adtam el, és kiszerettem volna próbálni egy felsőkategóriás androidos telót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!