Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Haragudnátok a gyereketekre...

Haragudnátok a gyereketekre ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Tegnap suli után elmentem a T-Mobileba és vettem magamnak egy telefont (samsung galaxy note 4), feltöltőkártyás csomagba meg az iStyle-ban egy tabletet (iPad Air 2). Persze saját pénzből. Ti haragudnátok rám?
2015. márc. 7. 14:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Gondolom ha valaki szülinapra, NÉVNAPRA több 10 ezreket kap, akkor nem fogja szíven ütni őket.
2015. márc. 7. 17:01
 12/21 A kérdező kommentje:

ma 17:00

ne viccelj már. kártyás csomagban bárki vehet telefont.

2015. márc. 7. 17:04
 13/21 anonim ***** válasza:
úgy tűnik semmi kapcsolatod nincs a szüleiddel azért nem mondtad nekik hogy veszel.
2015. márc. 7. 17:07
 14/21 anonim ***** válasza:
Az ő pénze. Azon talán ha szerződést írt alá nélkülem, de szerintem nem nagy dolog. Ha megdolgozott érte elment és megvette magának az az ő dolga. Ha a zsebpénzt amit arra adtam hogy költse amire akarja erre látta értelmesnek elkölteni az is az ő dolga. És igazából 14 éves koromban én már elmentem annak idején titokban bakkártyát csináltatni szüleim tudta nélkül hogy tudjak diákmelót vállalni mert meg akartam venni egy méreg drága kardot. Szóval nem nagyon lenne okom kioktatni, de nem is tenném csak mondanám hogyha szerződést kell aláírni azért vigyen engem is. Mondjuk egy 17 éves van már elég okos ahhoz hogy ne vágják át útfélen. Ha erre vágytál és tisztességes úton van meg a pénz akkor használd egészséggel.
2015. márc. 7. 17:15
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
hát nem tudom, mikor én akartam venni kártyásan, kérték hogy a szüleimmel menjek vissza, mert kiskorúként nem vehettem, hisz szerződést kell aláírni ott is.
2015. márc. 7. 17:20
 16/21 A kérdező kommentje:
Utolsó: furcsa, akkor lehet, hogy ügyintézőtől függ? :D kb 2 évvel ezelőtt is vettem már telefont (15 évesen)
2015. márc. 7. 18:43
 17/21 anonim ***** válasza:
Kártyás telefonhoz is szerződés kell. Azt pedig szüleid nélkül nem írhatod alá.
2015. márc. 7. 21:25
 18/21 Dolores55 ***** válasza:
Sántít ez a történet.
2015. márc. 17. 18:53
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy sántít. Én is írtam már alá szerződést úgy hogy messze voltam a 18-tól. Szerintem egyik ügyintéző komolyan veszi a másik nem.
2015. márc. 17. 22:20
 20/21 anonim ***** válasza:

Hát mondjuk, ha előtte megbeszéltük, hogy az a pénz másra lesz szánva, akkor igen. Pláne, ha nem csikkzsebből lett hozzád vagdosva heti zsebpénznek az az összeg.

Egyéb esetben nem haragudnék: te pénzed - akár el is cseszheted.

2015. máj. 31. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!