Miért nem fogja fel a fiam?
Figyelt kérdés
A fiam 22 éves,nemrég kapcsolatba került egy idősebb nővel. Ez sem engem,sem az apját nem zavarja,viszont a nő személye igen. Ő egy környékbeli kiskirály neje és ezzel óriási veszélybe sodorja a családot. Az uram egy hozzá köthető cégben dolgozik,ha kiderül a dolog kirúgja a fiammal pedig,Isten tudja mit csinál,félek,hogy megöleti. Beszéltünk a fiunkkal erről,de nem fogja fel ő most olyan mint egy drogos,szerelmes. Mi meg rettegünk,hogy lebuknak.2015. okt. 7. 13:44
2/11 anonim válasza:
Az nem zavar, hogy a nő 32 éves, meg az sem, hogy házas?
Csak, hogy ki ne rúgják?
A fiad azért nem fogja fel, mert igen szerelmes és tök vak, de látom ezt te is érted.
Felesleges a duma, majd ha pofára esik hidd el beismeri majd, hogy igazatok volt.
Addig meg imadkozhatsz, hogy ne süljön el a legrosszabbul a dolog.
3/11 anonim válasza:
Nem tudom miért kellett ilyen durván lepontozni, mikor ez az igazság.
Ha nem tetszik a fiad életmódja, akkor zárd le a pincébe és kötözd Le!
Hát ugyan mit is csinálhatnál egy felnőtt férfival, aki kb azt csinál, amit csak akar? Megakadalyozni úgysem tudod.
4/11 anonim válasza:
2-es: Honnan tudod, hogy a nő 32 éves?
5/11 anonim válasza:
Csak úgy a hasmra csaptam!
10 év különbség miatt már ki szoktak akadni. Csak egy tipp. Lehet, hogy 42.
6/11 anonim válasza:
Nocsak, lecsengett a gonosz anyósos, meg a drága telefonos téma, most az idősebb nős kamukérdés lett a sláger?
7/11 anonim válasza:
Kérdező, menj el elmeorvoshoz, akár kamasz vagy akár felnőtt, ennyi kamu kérdést feltenni már zavarodott elmeállapotra utal.
8/11 anonim válasza:
Hagyjad a fiadat. Felnőtt. Nem tudsz mit csinálni, a fiam 21 éves, leültem beszélgetni vele, megértette, a továbbiakban ez már az ő döntése, hogy mit csinál. Fel kell fognod, hogy felnőtt, férfi. ..és akkor mi van, ha idősebb a lány? legalább megtanítja dolgokra, hagyjad, hagy tanuljon a fiad, és ne szólj bele az életébe. Esetleg igazgasd az úton, de ne szólj bele, mert utálni fog, mint a sz****rt.
10/11 anonim válasza:
valahol lemaradtam... honnan tudjátok, hogy több kérdést ugyanaz az ember ír ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!