Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha a 1,5 éves fiam kimászik a...

Ha a 1,5 éves fiam kimászik a kiságyból és járókából nagyon szeret ki be járkálni- nem fogja a kukiját megsérteni vele? De annyira szeret mászni ki be hogy nem akarom megtiltani neki?

Figyelt kérdés

2014. nov. 4. 20:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Szerintem védi a pelenka.
2014. nov. 4. 20:58
 2/7 A kérdező kommentje:
csak hogy nem fogja megnyomni vagy ilyenek...
2014. nov. 4. 21:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha rácsos a kiságya, akkor vegyél ki egy-két rácsot belőle, hogy szabadon ki-be tudjon közlekedni. Több anyukát is ismerek, aki így csinálja.
2014. nov. 4. 23:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baja nem lesz a kukijának, a pelus tényleg jól védi. Az én fiam is másfél éves, Ő is folyton mindenhová felmászik/bemászik.

Viszont a Te fiad miért van még ennyi idősen járókában? Vagy csak mászásra használja?

2014. nov. 4. 23:17
 5/7 anonim ***** válasza:
A lanyomnak kivettuk a racsot mar legalabb 15 honaposan. Imadta. Szerintem probalkozzatok ti is ezzel. Amugy en nem attol felnek h a kukijat nyomja meg hanem inkabb az h beakad-e a laba maszas kozbe es fejjel esik ki a padlora. Mert azert valjuk be meg kicsi, nem a legugyesebbek.
2014. nov. 5. 06:38
 6/7 A kérdező kommentje:
nincs járókában csak szeret bele ki be mászkálni- a kiságyból pedig nem lehet kivenni rácsot nem olyan fajta-de amugy ha ki is vennénk,nem ott járkálna szerintem mert az benne a hepi hogy mászik ki- be
2014. nov. 6. 12:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor mit is akarsz? Mar eldontotted. Ha akarod hagyjad maszkalni, de neh majd baleset legyen belole a vegen.
2014. nov. 6. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!