Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a lányotok szerető lenne,...

Ha a lányotok szerető lenne, mit tennétek? Haragudnátok rá? Miért nem ért meg?

Figyelt kérdés

Anyával általában mindent megbeszélek, mert olyan nekem, mint egy barátnő, aki nagyon jó tanácsokat tud adni (20 évesen szült, szóval nem is idős).

Tudta, hogy van valaki, akivel mostanában "jóban vagyok" és tegnap kicsit kiborultam, sok volt ez az egész. Elmondtam, hogy a pasi idősebb, nős, most válni akar és az elején még egyáltalán nem gondoltam, hogy ebből ez lesz.

Gondoltam majd ad valami tanácsot, megbeszéljük, vagy valami, de nem, teljesen kiakadt, hogy mégis mi ez az egész, mióta titkolom ezt, meg hogy képzeltem el és kb egész este ezen veszekedtünk. Aztán ma meg alig szólt hozzám. Úgy viselkedik, mintha miatta nem lett volna sehol ajtócsapkodás.

Mármint, kivel beszéljem ezt meg, ha nem vele, akinek mindent elmondok?

2016. márc. 15. 19:07
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
70%

De nem értem miért mindig a másé kell egy nőnek? Én is nő vagyok pedig. Én is simán rámászhatnék más nős pasikra, mert tényleg vannak akikből árad a kisugárzás és a többi, de tudom hol a limitem és van bőr a képemen.

Tényleg nem értelek benneteket... Esküszöm a ti fajtátoktól félek férjhez menni a jövőben mert nektek semmi sem szent.

De majd ha neked is lesz férjed akiért rajongsz és szereted, és megcsal, majd elgondolkozol mindezen.

2016. márc. 15. 19:22
 12/40 anonim ***** válasza:
77%
igen, a kérdező sajna azt az alapvető problémát nem érti, hogy miért baj az, ha egy ffi nős.. innentől kezdve nincs mit mondani.
2016. márc. 15. 19:29
 13/40 anonim ***** válasza:
18%
#11 és ha a drágalátos férj kezdeményezett?
2016. márc. 15. 19:31
 14/40 anonim ***** válasza:
81%

#13-as!

Teljesen mindegy, hogy a házas fél mivel és hogyan próbálkozik be. Normális értékrendű ember, ugyanúgy elhajtja a fenébe és még örülhet, ha nem tudja meg a kedves párja.

2016. márc. 15. 19:36
 15/40 A kérdező kommentje:

És honnan tudja valaki, hogy az adott ember házas?

Én sem tudtam először, nincs a homlokukra írva, a gyűrűt pedig le lehet ám venni.

2016. márc. 15. 19:38
 16/40 anonim ***** válasza:
72%

"Szóval nem az a naiv kislány vagyok"

Most meg adod az ártatlant??

2016. márc. 15. 19:40
 17/40 anonim ***** válasza:
85%

Jogos volt anyukád reakciója, te meg növeszthetnél végre magadnak egy agyat, mivel láthatóan nem álltál sorban, mikor az észt osztogatták. Sőt épp az lett volna tőle a gáz, ha támogat téged ebben.

Mivel láthatóan nincs elég érzelmi intelligenciád, és képtelen vagy felfogni más szemszögéből a helyzetet, próbáld elképzelni az alábbi esetet: te mit reagálnál, ha kiderülne, hogy apád egy nála 20 évvel fiatalabb csitrivel csalja anyádat, és miatta elhagyna titeket, anyádat? Gondolom nem repesnél örömödben, és a csaj sem lenne a legjobb cimbid hirtelen. (most függetlenül attól, hogy anyád és apád között mi a helyzet valójában)

2016. márc. 15. 19:41
 18/40 anonim ***** válasza:
88%

Na ez itt az új (de)generáció képviselője!

Szétrobbant egy családot, majd vállat von és tovább lép.

Kb így:

"külsőre is nagyon bejön, az ágyban is megértjük egymást, de most ha jönne valaki az életembe, akihez tényleg kötődnék, azt látnám, hogy vele komoly lehet a dolog, akkor a pasit két percen belül dobnám".

Tegyük fel, hogy meg van az új pasas.

...de ha jönne valaki az életembe... akkor a pasit két percen belül dobnám.

Tegyük fel, hogy meg van a még újabb pasas.

...de ha jönne valaki az életembe...akkor a pasit két percen belül dobnám.

és így tovább...

2016. márc. 15. 19:46
 19/40 anonim ***** válasza:
66%
18-as, ez nem igaz. Nem megy így a végtelenségig, előbb-utóbb talál valakit, akit tényleg szeret, az meg majd megcsalja egy fiatalabb pipivel, majd egy idő után közli vele, hogy beleszeretett, és válni akar. Vagy valami más, mindegy mi, de az élettől még megkapja ezért a pofont, ami jár neki...
2016. márc. 15. 19:54
 20/40 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon szégyellném és igen, haragudnék rá. Én magam sem tettem / tennék ilyet soha. El is ítélem és nem nagy észre vall. Lehet hogy egyre nyíltabban elfogadott dolog lesz a gerinctelenség, de nekem akkor is az marad és azért szerencsére még nem vagyok ezzel egyedül. Majd ha beadná a pasi a válást, akkor esetleg szóba állnék vele. Ez a "válni AKAR" - jajj, hagyjuk... Olcsó szöveg hülye libáknak.
2016. márc. 15. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!