Mit tennétek akkor, ha anyukátok folyton ordítana veletek, mindenért? 22|L
Majdnem minden kérdésnél ezt olvasom kifogásnak, hogy "nem költözök el mert akkor sose lesz félretett pènzem saját házra" (?!)
Namost kiszámoltad már hány éves korodig kell anyád üvöltését hallgatni, mire összejön az a pár 10 millió???
Nálunk is hasonló a helyzet. Apám alkoholista, anyám mindig mindenkivel üvölt, az egész család tiszta hülye már. Én általában csendben tűröm, viszont nekem annyi előnyöm van, hogy továbbtanulás miatt nyáron felköltözöm a barátomhoz Pestre, és csak néha látogatok haza.
19/L
Kalap, kabát én már rég csomagoltam volna.
Ha van annyi bevételed, hogy havonta kijöjjön az albi ára is, akkor ne gondolkodj. A nyugalom hatására te is nyugodtabb leszel, találhatsz jobban fizető állást - vagy éppen tanulhatsz nyelvet, és végül anyagilag ott lehetsz, ahol most vagy (csak közben nyugalmad is van).
Füldugót vennék.
Egyszer egy nyuszi végigment az erdőn és találkozott a félelmetes medvével, aki ráordított, hogy megfélemlítse. A nyuszi hátrafordult, kedvesen köszönt neki és továbbment.
Ugyanígy járt a hiénával és az oroszlánnal is. Rögtön elterjedt róla, hogy mennyire bátor és erős.
Hazaérve már azzal a hírrel fogadták, hogy az egész erdő róla beszél. A nyuszi kedvesen mosolygott, majd kivette a füldugóját és azt mondta:
-Megismételnéd kérlek amit mondtál, mert elfelejtettem kivenni a füldugómat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!