Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mindenért az apukámat okolom....

Mindenért az apukámat okolom. Normális ez?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és ugy érzem h mindenn gén amiket örököltem mind az apukámé és a legtöbb rossz tulajdonság. Pl lusta vagyok, szemüveges, hanyagtartásom van, pont ilyan szőrös vagyok mint apa (és ő nagyon az :( ) nem vagyok valami jó a tanulásban.. És zárkozott vagyok..jó tulajdonságokat nem is tudok mondani.. :( és ez már nagyon idegesít..

2015. szept. 19. 10:52
1 2 3
 1/21 Argloss ***** válasza:
93%

Nem. Ha már képes vagy felismerni a saját hibáidat onnantól kezdve kizárólag te vagy érte felelős, hogy nem változtatsz rajta.

Idősebb korodban talán meg lehet oldani a látásproblémádat lézeres szemműtéttel. A tartásodon már most változtathatsz. A szőrprobléma is könnyen orvosolható. (több szőr nyilván macerásabb, de...) A lustaság meg a fejlődés egyik mozgatórugója.

Ne másokat okolj, hanem magadat, akkor sokkal könnyebb változtatni. Ne abba fektesd az energiádat, hogy apukádat okolod olyan dolgokért amiken változtathatsz!

2015. szept. 19. 11:26
 2/21 anonim ***** válasza:
49%
Nem, inkább szánalmas. Ez magad miaat van, nem apád miatt, senki nem tart pisztolyt a fejedhrz, hogy márpedig ilyen leszel. Lusta vagy és igénytelen. Erről te tehetsz és nem az apád.
2015. szept. 19. 11:26
 3/21 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy honnan vannak ezek a rossz tulajdonságok? Ezen már nem tudsz változtatni genetikai szinten.

Ha valamilyen testi fogyatékossággal születtél volna, abba gondolj bele milyen sz_r lenne.

Ezeken tudsz változtatni, a lustaságot győzd le, csinálj tervet minden napra hogy mikor mit kellene megcsinálnod.

Szőrteleníthetsz, van végleges megoldás is.

Ha a szemüveg nem tetszik, akkor használj kontaktlencsét.

A tanuláshoz sok akarat kell, de azt is el kell fogadni, hogy nem mindenki született PhD-nak.

2015. szept. 19. 11:27
 4/21 A kérdező kommentje:
Értem megpróbálom köszi de ha valakinek más javaslata van várom..:)
2015. szept. 19. 11:29
 5/21 anonim ***** válasza:
es kitol orokolted hogy ilyen kis edes aranyos vagy?:D
2015. szept. 19. 11:37
 6/21 A kérdező kommentje:
Anyukámtól:D
2015. szept. 19. 11:40
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd. Én örököltem genetikai gebaszt.

Tudok teljes életet élni, igaz, miután a lábam szörnyű, így valszeg maratont nem futok, de ez legyen a legnagyobb bajom.

A hanyag tartáson sporttal erősíthetsz!

14évesen rengetegen lusták. Noszogasd magad.

Egy jó szemüveg öltöztet! Hülyén hangzik, de igaz. Majd ha nagylány leszel, egy , az arcodhoz illő szemüveg és egy szolid smink szexi. Ráadásul megtapasztalod a pozitív diszkriminációt: a szemüveges emberekről akaratlanul is azt gondoljuk, okosak (még ha nem is).

Szőr... Nos, nem hiszem hogy meglep, de mindenki szőrösödik. Szerencsére eszközök és szerek tucatjai állnak rendelkezésünkre, hogy kordában tarthassuk a bozótot.

Jómagam egy éve intimgyantáztatok. Hát mit ne mondjak, nem egy boldog élmény, viszont észrevehetően kevesebb, és gyengébb, amióta hathetente kitépi a kozmetikus.

Élheted úgy az életed, hogy apukádat hibáztatod olyanért, amiről nem tehet, vagy, miután tudod a hiányosságaid, jó alapos megdolgozod őket!

Ez utóbbi a felnőtté válás.

2015. szept. 19. 12:13
 8/21 anonim ***** válasza:
touch.femina.hu/szepseg/szemuveges_hiressegek
2015. szept. 19. 12:37
 9/21 anonim ***** válasza:
49%

A gének mindkét szülőtől egyenlő arányban öröklődnek.

A lustaság nem genetikai tényező. A szemüvegességben, szőrösségben részben szerepet játszhatnak a gének.

De az nincs rendben, hogy ekkora ügyet csinálsz a dologból.

Ha HARAGSZOL emiatt Apádra, akkor másnak is kell lennie, nem csak amit felsoroltál.

2015. szept. 19. 13:07
 10/21 A kérdező kommentje:
Pedig nincs.. Köszönöm mindenkinek.. :)
2015. szept. 19. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!