Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy győzzem meg apukámat?

Hogy győzzem meg apukámat?

Figyelt kérdés

Az van h apa azt szeretné h menjek el vele kajakozni(tavaly voltam is) ,de nagyon nem szeretnék mert tök lassú vagyok(habár az edző kedves velem,tehát az ottani emberekkel nincs semmi bajom).Tavaly nem akartam menni és ordibált velem ,meg minden ilyensmi és a végén úgy is el kellet mennem. És nem akarok menni az idén,de ezt az ordítozást sem akarom.

12/L

2015. jún. 20. 11:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Anyukáddal beszélj, majd ő levezényli az egészet:D
2015. jún. 20. 11:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Rossz hírem van számodra. El fogsz menni idén is. Sok szülő akarja, hogy a gyereke pont azt csinálja, amit ő , pl sportban is. Ez a helyzet akkor is, amikor a gyereket egy bizonyos pályára akarja a szülő állítani, mert ő nem jutott el odáig, de a gyerek majd megvalósítja.
2015. jún. 20. 11:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne menj el és kész, akkor se, ha ordít, állj ellen a végsőkig. Ez plusz egy kudarc neki. És szólj anyukádnak, rá talán figyel. Talán. Amúgy a kajakozás egy jó dolog, és ha apukád nem lenne ennyire erőszakos, taláűn még te is élveznéd. Én is emiatt halasztottam el gyerekkoromban egy csomó jó dolgot, meg nem fogadtam meg egy csomó jó tanácsot, mert ennyire erőszakosan akarták rám tukmálni.
2015. jún. 20. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!