Hogyan győzzem meg apukámat? :D
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy laptopja a családnak, ami már 3-4 éves, és elég lassú.
Cpu: AMD V140 (1x2,3 GHZ)
VGA: Ati radeon hd 4250(integrált 256mb)
Ram: 2 gb(1,74 használható a VGA miatt)
és arra akarom rávenni apumat, hogy még 2 gb ramot kéne venni bele, mert ez így elég szar, hogy megnyitom a firefox-ot, megvan nyitva a facebook, meg youtube-on videót nézek és a ram használat már akár 75-80%
Mit mondjak neki, hogy beleegyezzen?:D
2014. ápr. 15. 10:38
2/9 anonim válasza:
Mond az igazat, hogy gyorsabb lesz tőle a gép.
4/9 A kérdező kommentje:
en vennem meg,de azt mondja semmi sem hasznal 4 gb-t ._.
de majd a lecciiiii megoldja xD
2014. ápr. 15. 11:23
5/9 anonim válasza:
Basszus, én most vettem MÉG 4 GB-ot, mert a 4 GB nem volt elég sokszor... 2-vel már el sem tudom képzelni...
6/9 anonim válasza:
5-os nekem 1GB ramom van (Win7) es igy cs:go zok.
7/9 anonim válasza:
hát csak annyit mondok hogy hajrá :D
4 GB-al nekem akkor telt be a pohár mikor amiatt nem indult meg a COD Ghost.. mivel annak a minimum 6 GB...
5-ös voltam
8/9 Smittes válasza:
azon a laptopon a + RAM már tényleg nem sokat segít :D
9/9 A kérdező kommentje:
mivel egy ismerosunk meg tudna oldani h procit csereljunk,ezert veszek egy amd athlon II p340-et,amiben igp ati radeon hd 5470,es azzal turhetobb lesz:D
2014. ápr. 16. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!