Hogy győzzem meg az apukámat, hogy jöjjön el velem
autót venni?
Figyelt kérdés
Én vásárolnám meg persze, megkerestem rá a pénzt (500.000 HUF) de az apukám autógépészmérnök, 40 éve van jogsija és én ugye 20 éves létemre tizedannyira sem értek a műszaki állapothoz. Nem lenne rossz, ha egy értő szempár venne rá ott egy pillantást a helyszínen, mert autószerelőbe vizsgálatra nem engedik elvinni (voltam már 5-6 helyen és egyik sem engedte meg, hogy elvigyem átvizsgáltatni, azt mondták ott és így kell elvinni).
Apukám reakciója, mikor erre megkérem vagy csak szóba hozom az autóvásárlást olyan mintha azt mondanám "Velem jösz kirabolni a sarki bankot?" Rögtön elkezd támadni, hogy minden pénzem rá fog menni, balesetem lesz, nem fogom tudni eltartani stb.
Csak nem te vagy a lány, aki mellműtétre készült, de végül egy kocsi mellett döntött? :)
Szerintem inkább keress pár férfi ismerőst, ha már apukád ennyire nem akar segíteni. Biztos vannak, akik értenek hozzá, vagy van olyan ismerősük. Hajrá! :)
2012. jún. 24. 21:34
2/16 anonim válasza:
Apukád nyilván nem támogatja az autóvásárlási szándékodat több okból.
1. félt, mert tényleg annyi baleset van, neked meg nyilván kevés rutinod.
2. Nagy felelőség ám szerintem valakire ráhárítani az autóvásárlás felelőségét. Mert mi van ha kijön az autón valami hiba mondjuk 1 hónap múlva? Akkor ő lesz a hibás?
3. Tudja, hogy tényleg ráfog menni egy csomó pénzed az autóra. Sajnos csak viszik a pénzt.
Ezeket beszéld meg vele. Valahogy szépen hízelegd ki:)
Amúgy én is az Apukámmal mentem megvenni az első autóm.:)
2012. jún. 24. 21:47
3/16 anonim válasza:
2.válaszoló válasza+ mondd azt neki, hogy akor azzal a személlyel mész akit a legkevésbé bír (pl a szomszéd Józsi bá)
2012. jún. 24. 21:49
4/16 anonim válasza:
20 évesen honnan van neked 500.000 Huffod?
2012. jún. 24. 21:55
5/16 anonim válasza:
4-es. Miért ne lehetne ennyi pénze? Lehet már 2 éve dolgozik és szorgalmasan összegyüjtötte. Én is saját pénzből vettem autót. Magam sem értem már akkor hogy csináltam, de hónapokig nem költöttem semmire a szükségesen kívül, szüleimmel laktam, haza adtam koszt pénzt és a többit elraktam. Ja és volt benne adóvisszatérítés is, egy nagyon kevés örökség is. Szóval nem lehetetlen.
2012. jún. 24. 22:00
6/16 anonim válasza:
Értem,csk manapság ha egy huszon évesnek ennyi huffja van nem mindig arra gondulunk,hogy tisztességes munkával kereste meg,mert hallani folyton a médiában,hogy bizonyos fiatal lányok hogy keresnek ennyi pénzt,tiszelet a kivételnek,mert lehet munkával is keresni,csak picit feltünt a nagy összeg.
2012. jún. 24. 22:05
7/16 anonim válasza:
Ne kapkodd el. Eladó autó , mint égen a csillag. Biztosan találsz olyan eladót, akinél el lehet vinni állapot felmérésre. Amikor én eredet vizsgáztattam az autómat, akkor is volt ott egy kocsi, amit a vevő vitt teljes állapotfelmérésre.
2012. jún. 24. 22:06
8/16 anonim válasza:
Mondd el, hogy szükséged van az autóra, a pénzt erre gyűjtötted össze, és ígyis-úgyis meg fogod venni egyszer azt a kocsit, de szeretnéd, ha sikerülne ennyi pénzért jót választani:) Fogadja el, felnőttél, nem óvhat még a széltől is. Magyarázd el, hogy ebből a pénzből úgyis kocsi lesz, de ha már sokallja rá, akkor legalább segítsen jól választani, hogy ne nyúlj mellé:)
2012. jún. 24. 22:09
9/16 anonim válasza:
de honnan veszitek hogy lány? mert szerintem fiú:)
2012. jún. 24. 22:11
10/16 anonim válasza:
szerintem 20 éves fiú ritkán mondja úgy, hogy "apukám" :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!