Hogy győzzem meg apukámat?
dolgoztam a nyáron és a pénzből meg a spórolt pénzemből egy HTC Desiret veszek.Tegnap kb 1 órán át tartottunk "eszmefuttatást" apukámmal róla.Szerinte egy nagy szar, és hogy teljesen felesleges pénzkidobás.
Én meg elmondtam neki hogy miket tud,és utána is ez volt a véleménye, merthogy milyen szar már, hogy mást is tud telefonáláson meg sms íráson kívül.-ezen jót röhögtem, de szó szerint ezt mondta-.Annyira nem zavar,de meg szeretném győzni hogy nem szar ez.
Ötlet?
L16
Az a gond, hogy logikusan belegondolva valóban semmi szükség nincs arra, amit tud a telefon. Tehát logikusan soha nem fogod meggyőzni apukád, mert neki van igaza, hogy pénzkidobás.
Amit tehetsz, az az, hogy nagy boci szemekkel nézve elmondod, hogy tudod, hogy talán nem a legjobb befektetés, de te borzasztóan vágysz rá, és ezért dolgoztál egész nyáron. A legtöbb apukát meghatja az, ha a kicsi lánya nagyon vágyik valamire.
Nem tudom milyen fő előnyei vannak a készüléknek ami vonzó számodra. Ha esetleg leírnád, talán jobban segíthetünk.
De addig is ajánlom figyelmedbe ezt.
Én az előfizetésemre kaptam 10 havi 800 forintos részletre. Két hete van meg. Ez is android oprendszeres, ugyanúgy van rá garancia ha elromlik. A leírásban nem szerepel, de kipróbáltam 32 gigás kártyával, kitűnően megy.
És a maradék pénzből elmész apáddal kocsmázni ... :)
Sokszor délután 4-5ig vagyunk suliban, és totál tönkre van szervezve az életünk-osztályommal- a suli által, ezért nekem nagyon jól jön hogyha van internet hozzá, bár még kell keresnem valami jó szolgáltatót:D
azon kívül meg a mostani telóm kicsi és kagylós és vagy otthon hagyom, vagy nem veszem észre hogy most nálam van e vagy sem, mert olyan kicsi!
arról meg nem is beszélve hogy az mp4-m 3 éves és már lefagy ha a memóriájának a fele tele van, nekem ez elég indok hozzá hogy vegyek egy ilyen telefont.
de apám lenne az utolsó akinek a telefonos játékok tetszenek:D
azért köszi, majd megpróbálom:D
Amit az előbb leírtál akkor kb a telefon 5%-át használnád ki. Felesleges neked cska ezekért egy ilyen telefon. Jó neked pl: egy ZTE Blade is. Azzal is tudsz zenét hallgatni meg játszani.
Mellesleg az interneted nem a levegőböl nyered. Kell hozzá wifi, vagy vesztek mellé egy netcsomagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!