Hogy győzzem meg aput, hogy kell egy telefon?
Figyelt kérdés
másfél éves a telefonom,de már nagyon az utolsókat rúgja...(folyton lefagy és elsötétül a képernyője)de apu azt mondogatja,hogy nem kapok új telefont.mit mondjak neki,hogy megenyhüljön?végülis a telefon árának a fele már megvan,úgyhogy csak 15ezret kéne adnia,de nem tudom,hogy hogyan mondjam meg neki.. előre is köszi az öteleteket2010. júl. 28. 11:52
1/3 anonim válasza:
egyik nap rohanj be nagy vidáman a szobába, hogy " apu képzeeeeeld, már nem muszáj adnod pénzt a telefonra, mert az egyik bácsi az utcából azt mondta, hogy ha átmegyek hozzá ma este akkor szívesen kölcsön ad" nah és akkor várd a reakciót :D
2/3 anonim válasza:
Én ezt annó ugy oldottam meg h szétcsesztem a telefonom:P lehetem kb 14 éves és nagyon akartam az újat:P Szall tettem róla h tönkremenjen. Utána megmondtam, hogy tönkre ment ők meg nem bírták elviselni, h nem bírnak elérni ugyh 3 napba se telt és megkaptam a telefont:P
3/3 anonim válasza:
köszi a válaszokat én is gondoltam erre,de sajnos most pont nem alkalmas.ebben a hónapban sok volt a kiadás.meg még hó végén öcsinek tankönyvek stb...de azt mondta apu,hogy igyekezni fog:)csak nem akartam neki szólni mert mindig elvicceli és ezt unom xD de még egyszer köszi a válaszokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!