Jót telefon az LG Optimus 3D?
nem jó ez a telefon 3d még nagyon fejletlen!
pl galaxy s plus galaxy s2 galaxy note lg optimus 2x htc sensation!
Egyébként ha az Optimus 3D árkategóriájában kell teló, akkor talán egy Sensation XE a legjobb választás, vagy megvárhatod a Motorola Razr R-t. Esetleg egy Galaxy S2.
De az Optimus 3D-nél az Atrix is jobb.
szerintem az optimus 3d a legjobb ár-érték arányú telefon ő a második legolcsóbb kétmagos telefon (2x a legolcsóbb) egy olyan plusz funkcióval ami teljesmértékben kivan használva játékokat is át tud alakítani 3d-be, HDMI-je is van ami kevés kétmagos telefonnak van, és ez nagyon jó dolog, mert fullHD-s filmet rátudsz tenni a tévédre. és a 3d funkciója nagyon jó minőségű, van akinek megfájdul a feje de nekem nem egész filmet is végik tudok nézni, és akármilyen 2d-s HD filmet áttud alakítani, kiváló minőségben.
Ne hallgass a többiekre ez a legjobb telefon amit ma lehet kapni, mert a 3d olyan plusz dolgot ad ami semmi sem tudja pótolni (HTC EVO-t felejtsük el az tényleg semmire se jó). és nagyon olcsón nálunk legalábbis 400 euróért megkapod (szlovákia) sgsll pedig 440 euró többi meg drágább.
Durván optimalizálatlan egy amúgy is kezdetlegesnek számító technológiával. Borzasztó telefon.
Ha mindenképpen 3D-s kell, akkor HTC Evo 3D.
Az első megjelenésétől kezdve használom az Optimus 3D-t.
Nagyon jó készülék, villámgyors, kitűnő a kijelzője, bármilyen formátumú zenét, filmet lejátszott nekem eddig.
A 3D funkció csak hab a tortán. Az Evo 3D volt a másik lehetőségem a vásárlásnál, de emellett döntöttem, árban ugyanannyi volt. Nem bántam meg. Egyébként párhuzamosan használok egy Galaxy S-t, arra sincs semmi panaszom.
Tehát a tisztelt júzer ízlése a döntő, ezek a modern készülékek tökéletesek mind a napi használatra.
Azt válaszd, ami Neked a legjobban tetszik!
Nekem is 3D van. Szerintem atomkirály telefon. Eddig nem sikerült megakasztani, gyors, pedig még csak a 2.2.2-es android van rajta. Pénteken viszem frissíteni 2.3-ra amivel még gyorsabb lesz, szebb lesz a kameraképe, és tovább fogja bírni az akksi. Egyébként a gyári akksin sokat spóroltak. Elég gyengusz, de 2-3 ezer forintért lehet rendelni ebay-ről az 1500 mAh helyett akár 3500-ast is. Olvastam olyat hogy azza 3 napig bírta 3D-zés, netezés, stb. használata mellett is.
A 3D egyébként hülyeség hogy nincs kiforrva. Annyi hogy egy bizonyos szögből kell nézni (több ilyen szög is van, tehát többen is lehet egyszerre) ha innen nézed, iszonyat jó a 3D!!
Galaxy S Plus, és ez között gondolkodtam.. (S2-re nem volt pénzem) ...ma úgy vagyok vele, hogy S2-re sem cserélném el, hiába van fényesebb kijelzője :)
(öcsémnek SGS van, tehát képben vagyok Samsung téren is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!