Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy győzzem meg apukámat?

Hogy győzzem meg apukámat?

Figyelt kérdés

dolgoztam a nyáron és a pénzből meg a spórolt pénzemből egy HTC Desiret veszek.Tegnap kb 1 órán át tartottunk "eszmefuttatást" apukámmal róla.Szerinte egy nagy szar, és hogy teljesen felesleges pénzkidobás.

Én meg elmondtam neki hogy miket tud,és utána is ez volt a véleménye, merthogy milyen szar már, hogy mást is tud telefonáláson meg sms íráson kívül.-ezen jót röhögtem, de szó szerint ezt mondta-.Annyira nem zavar,de meg szeretném győzni hogy nem szar ez.

Ötlet?

L16

2011. aug. 2. 09:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Én veszem, úgyhogy igazából teljesen mindegy.

De utolsó előtti válaszoló:

ha egy androidos telefonnak nem az a lényege hogy internetezzenek, zenét hallgassanak és programszervezéssel/iskolával kapcsolatos programok, tervek szervezését vezessék különféle programok segítségével, akkor nem tudom.

ZTE BLADE-t akkor vennék ha szarrá akarnám rootolni az egészet és minden második nap újat akarnék rá rakni...

vagy tévedek?

2011. aug. 2. 20:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Tévedsz. Mivel a ZTE Bladeből nem gyűártanak már szériahibás darabot, és szerintem te nem rootolnád mert elveszik a a garancia. Egyáltalán nicns igazad. Nekem megfelelne bőven egy Motorola Defy, Wildfire S, stb. És nem abból áll az android hogy netezel játszol meg programokat szervezel. Rengeteg mindent lehet vele csinálni, a lehetőségek nagyjából végtelenek így valószínüleg egy profi se használja ki teljesen.
2011. aug. 2. 20:34
 13/13 A kérdező kommentje:

Tévedés ne essék, én sem azért veszek drága telefont mert drága.

HTC-t a kezelőfelület miatt főleg, meg mert mindenkitől azt hallom hogy megbízhatóak-na meg a touch pro 2 már túl öreg, pedig először azt néztem ki magamnak-

a Wildfire S-t akartam én is megvenni, de túl kicsinek tűnt nekem:(

2011. aug. 2. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!