Hogyan győzzem meg apukámat? (légyszíves olvassátok el! )
pazkányt akarok már másfél éve... most február közepén lesz szülinapom, és anyum megengedte ,hogy legyen de apum azt modja,hogyha meg tudom oldani hogy másfél év múlva 1 évre keresek neki gazdit akkor jöhet... amúgy nem
(azért kellene neki(k) 1 évre gazdi met elutazunk 1 évre svájcba és apukám nem akarja magával vinni őket, pedig én mondtam hogy megcsináltatom az orvosi papírt ,hogy kivihessük őket és a saját pénzemből fizetném ill. csak 1 hordozóban kellene vinni őket mert ott a saját énzemből vennék nekik egy ketrecet....)
mindenfélét mndtam neki... hogy milyen okosak, nagyon kedvesek stbstb...
szerintetek mit mondhatnék még?
nagyon nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat előre is!!!:)
Szerintem apukád azért nem engedi mert a patkányokról azt lehet tudni,hogy csak a sok fertőzést szállítják!
Hiába van jól,tisztán tartva ez a veszély még fent áll!
Először is, milyen jó neked, hogy Svájcba mentek!! Akkor biztosan beszéled a nyelvet, nem? :)
Amúgy a patkánnyal kapcsolatban, ha kiköltöztök és utána vesztek kint állatkát, apukád úgy sem engedné??
Én a hörcsögökkel ugyanígy győzködtem a szüleimet és 2,5 évbe került. Talán, ha elmenne veled egy állatkereskedésbe, akol árulnak patkányt, megláthatná, hogy milyen kis édesek és akkor belemenne a vásárlásba.
Remélem, ez segít!! :DD
köszönöm a válaszod!
igen anyukán svájci apum meg ott nőtt fel..
csak az a helyzet hogy nekem rohadtul nincsen kedvem kimenni...
a baj az hofy ő nem szereti az állatokat....
anyummal megbeszéltük hogy megkapom őket szülinapomra és nem szólunk apumnak... fogadok hogy 1 év után sem veszi észre... ha nem mondom neki:)
" Szerintem apukád azért nem engedi mert a patkányokról azt lehet tudni,hogy csak a sok fertőzést szállítják! "
Hát nem tudom.. nekem egy éve van kettő, köztünk vannak egész nap, eszik a tányéromból, megpuszilom a fejét és még élek.
Hát, nekem van egy patkányom, Alfrédnak hívják, és őszi szünet óta van meg.
Egyébként egy normális, állatkereskedéses pati olyan 1.5 évesen éri el egyáltalán a kifejlett termetét, és olyan 3 évig él... Na ja. Szerintem azon, hogy mi legyen vele, ráérsz akkor gondolkodni, ha eljön az idő.:) üdv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!