Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy győzzem meg az apukámat,...

Hogy győzzem meg az apukámat, hogy jöjjön el velem autót venni?

Figyelt kérdés

Én vásárolnám meg persze, megkerestem rá a pénzt (500.000 HUF) de az apukám autógépészmérnök, 40 éve van jogsija és én ugye 20 éves létemre tizedannyira sem értek a műszaki állapothoz. Nem lenne rossz, ha egy értő szempár venne rá ott egy pillantást a helyszínen, mert autószerelőbe vizsgálatra nem engedik elvinni (voltam már 5-6 helyen és egyik sem engedte meg, hogy elvigyem átvizsgáltatni, azt mondták ott és így kell elvinni).

Apukám reakciója, mikor erre megkérem vagy csak szóba hozom az autóvásárlást olyan mintha azt mondanám "Velem jösz kirabolni a sarki bankot?" Rögtön elkezd támadni, hogy minden pénzem rá fog menni, balesetem lesz, nem fogom tudni eltartani stb.

2012. jún. 24. 21:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

azt sose hidd:D

nekem van olyan ismerősöm, aki édesapának, egy másik pedig aki apukának hívja, és mindketten 20-22 év közöttiek..

szerintem ebbe semmi nincs, ugyanúgy mond6ja fiú és lány is:)

2012. jún. 24. 22:43
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 16 évesen is volt félmillióm kedves kötekedő válaszoló. Nyári munkából, szülinapi, karácsonyi pénzekből, stb. Meg abból, hogy kamatozott, mert bankban tartottam. 18 éves koromra majdnem megduplázódott, dőleg a ballagás dobott rajta sokat. Aztán főiskola alatt még jobban fizető állásom lett, 20 éves koromra volt 3 millióm. Ügyeskedni kell. Ja, és amire te gondolsz, a dubajozás, meg a svájci k*rválkodás többet hoz. Hidd el, volt pár "barátnőm" fősuli alatt, akik ebből tartották el magukat, de ők egy hónap alatt többet kerestek mint fél millió forint, nem hogy évek alatt gyűjtsék össze. Ha a kérdező ilyenekből szerezne pénzt, akkor nem 500 ezret költene kocsira, mert pár hónap múlva akár egy használt luxus kategóriájú autót is megengedhetne magának.
2012. jún. 24. 23:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Bocsi, az előző válaszom volt az OFF, most jön az ON. Ha apukád nem megy bele, akkor kérd meg valamelyik hozzáértő férfi barátodat, ismerősödet, másik rokont, munkatársat. Akiről tudod, hogy van némi fogalma a hengerekről, motorról, szóval összességében az autóról, és segíthet választani. Apukádnak meg mondd meg, hogy egyszer úgyis eljön az idő, hogy autót vegyél, ha nem most, akkor 2 év múlva, és összetörni is összetörheted magad még akár 30 év múlva többmillió kilóméterrel a talpadban is. Sokszor nem rajtunk múlik egy baleset, és ezeket nem lehet kivédeni, azonban közlekednünk mégis kell.
2012. jún. 25. 00:00
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kérjél meg mást ha már ilyen pökhendi az apád.

Egy kocsi pedig hozzá tartozik egy férfihoz.Olyan mint a nőknek a ridikül.

Egy fiú akkor lesz férfi ha megveszi az első autóját vagy nagy motorját.

2012. jún. 25. 09:07
 15/16 anonim ***** válasza:

jól beszél a 14-es:)

én apukád helyében tök büszke lennék a fiamra, hogy spórolt rá, önerőből veszi:)

2012. jún. 25. 09:53
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Az apák többsége ilyen. Annak idején én is beszéltem arról, hogy szeretnék autót venni, lehülyézett, ő is a balesetekkel riogatott, sőt, hogy még jobban elvegye a kedvem, attól fogva nem vezethettem a kocsiját sem. Aztán mikor kigyűlt a pénz a vágyott típusra, egy ismerős ismerősével (de számomra vadidegennel) mentem el (használt) autót venni. 25ezer forintot perkáltam le neki, ennyiért ő keresett rá a neten a kocsikra, hivogatta a hírdetőket, végigjárta velem a kereskedéseket, mindent átvizsgált, elmondta a véleményét, és egy fantasztikus kocsit vettem a segítségével. Apám kis híjján szívrohamot kapott, mikor hazaállítottam, azt sem nézte ki belőlem, hogy képes vagyok autót venni, ami elég gáz attól az embertől, aki felnevelt. Azóta apám fűnek-fának dicsekszik, hogy milyen frankó lánya van.
2012. jún. 25. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!