Mindenért az apukámat okolom. Normális ez?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és ugy érzem h mindenn gén amiket örököltem mind az apukámé és a legtöbb rossz tulajdonság. Pl lusta vagyok, szemüveges, hanyagtartásom van, pont ilyan szőrös vagyok mint apa (és ő nagyon az :( ) nem vagyok valami jó a tanulásban.. És zárkozott vagyok..jó tulajdonságokat nem is tudok mondani.. :( és ez már nagyon idegesít..2015. szept. 19. 10:52
11/21 anonim válasza:
Az lenne komoly ha kiderülne,hogy nem Ő az apja! XD
Amúgy természetesen könnyebb mást okolni!
12/21 A kérdező kommentje:
Pedig 100% hogy ő az apukám :)
2015. szept. 19. 14:09
13/21 anonim válasza:
Ebben sosem lehetsz biztos! Már a rómaiak is megmondták, hogy csak az anya a biztos!
14/21 A kérdező kommentje:
:D
2015. szept. 19. 16:41
15/21 anonim válasza:
Nagyon aranyos kislány vagy, de tényleg, érted a viccet is! :) Ne búsulj, ne is törödj vele, biztos vagyok benne hogy nagyon sok jó tulajdonságod van! :)
16/21 A kérdező kommentje:
Lehet köszi :)
2015. szept. 19. 17:40
17/21 anonim válasza:
Teljesen normális. Egy 14 éves lány mégsem mondhatja magában sem(!!!!!), hogy azért vagyok lusta dög mert az az én hibám. Azért vagyok rossz tanulo mert lusta dög vagyok. Azért vagyok ........
18/21 A kérdező kommentje:
Ez igaz..
2015. szept. 20. 08:14
19/21 anonim válasza:
Hát ez egy kicsit olyan, mint mikor egy gyereknek nem megy a foci, és azt mondja hogy a hü.lye labda miatt.
Hogyha fel akarsz nőni, kezdj el önmagadért felelősséget vállalni.
(megjegyzem nincs lusta gén, szimplán lusta kamasz vagy)
20/21 A kérdező kommentje:
Köszi megpróbálok :)
2015. szept. 20. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!