Mit tudok csinálni ha az anyám ver és nem enged el sehova és mindenért én kapok? 16 vagyok és ha szólok is akkor se mehetel sehova sose szöktem meg a rendőrség sose hozott haza és nem volt velük semmi balhém.
Kis "sátáncica " !
A verés miatt szépen elbattyogsz a gyámügyre, vagy jelzed az iskolád családvédelmisénél a helyzetet. Viszont az elengedéssel sajnos várnod kell a nagykorúságodig, amikor már magad döntheted el , hova, mikor akarsz menni. Bár ebben az esetben, ha még a szüleid tartanak el, némi vitára bizton számíthatsz majd.
Ilyenkor olyan alázatosan odaadnám neked az én nagy pofámat és lenyomnék egy olyan befosatós szöveget anyádnak a BTK (Büntető Törvénykönyv) családon belüli erőszakkal foglalkozó fejezetéről, hogy utána csak lesné a drágalátos gyermeke kívánságait... Állj a sarkadra ember. Nem tudom, hogy fiú vagy-e vagy lány, mindkét esetben ugyanazt kell tenned. Nagy levegő, két maréknyi önbizalom és egy őszinte, racionális beszélgetés anyáddal. Ha nem tudja betartani a vitahelyzet alapvető szabályait, te is játssz a saját szabályaid szerint. Ha folytatja a testi fenyítést gyermekvédelem.
Örvendtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!