Nekem egy olyan problémám van hogy anyummal elég sokat vitázok most kidobott itthonról 17éves vagyok és ha netalán lemegyek barátomhoz akkor a rendőrség haza vihet vagy tehet valamit?
Az az anya már rég nem a legjobbat akarja a gyerekének, aki egy vita során kirakja őt az utcára. (Persze, lehet érdemibb válaszokat tudnánk adni, ha elmondanád mi volt erre a konkrét oka)
Én 16 éves voltam, mikor anyám először kirakott otthonról, azért, mert egy neki nem tetsző személlyel barátkoztam. 2 hétig laktam apámnál, barátomnál és egy barátnőmnél felváltva, nagyon rossz volt. 20. születésnapomon aztán megint kirakta a szűrömet, csak akkor a barátom nem tetszett neki. Azóta barátomnál lakom, és próbálok önálló életet kezdeni, mert egyértelművé vált számomra, hogy otthonról nem fogok kapni semmiféle támogatást, vagy csak ilyen ad hoc jellegűen, ha épp olyat csinálok ami neki is tetszik.
Kérdésedre válaszolva: nyugi, menj csak a barátodhoz, anyukád majd biztosan megenyhül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!