Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha az anyukátok meghalna,...

Ha az anyukátok meghalna, elgondolkodnátok, hogy utána mentek? Azaz öngyilkosságot követnétek el

Figyelt kérdés
úgy gondolom ezt a fájdalmat nem lehet kibírni és élni így nem lehet.
2015. nov. 24. 23:11
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
88%
Megtörtént ebben az évben, s nem akarok utána menni, pedig – alaptalanul – magamat okolom a haláláért.
2015. nov. 24. 23:17
 2/38 anonim ***** válasza:
94%
Fajna,de ez próba,vagy csak élni kell tovább. Kell.ha van kiért.
2015. nov. 24. 23:18
 3/38 anonim ***** válasza:
94%
Nem tennék ilyet, bármennyire is fáj. Az életnek mennie kell tovább.
2015. nov. 24. 23:20
 4/38 anonim ***** válasza:
95%

az élet normális rendje, hogy a szülők meghalnak, a gyermek pedig él tovább. Ez a természet.

Nekem is volt olyan veszteségem, ami olyan erős fájdalmat váltott ki belőlem, hogy másfél évig szinte semmit nem tudtam csinálni a fájdalomtól, csak amit muszáj volt, és azt is nagyon nehezen. De próbáltam felgyógyulni, mindenfélét bevetettem, hogy jobban legyek, és sikerült. Sok időbe telt, de sikerült. Minden nap AKARTAM jobban lenni. És jártam pszichológushoz is.

2015. nov. 24. 23:25
 5/38 anonim ***** válasza:
95%
Már miért ne lehetne? Ez egy teljesen normális dolog. Ha valaki megszületik meg is hal. Jobb esetben az emberek többsége eltemeti az édesanyját. Túl kell lépni rajta. De ha te nem így gondolod akkor keress fele egy szakembert.
2015. nov. 24. 23:26
 6/38 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Mert biztosan tudom, hogy ő azt akarná, hogy erős legyek, menjek tovább, és legyek boldog ember. Ennek próbálnék megfelelni.
2015. nov. 24. 23:27
 7/38 anonim ***** válasza:
92%

Hát nem tudom.

Biztos hogy számomra az anyám vagy öcsém elvesztése lenne a legnagyobb tragédia. Viszont megpróbálnék erőt meríteni abból, hogy neki az életcélja az volt, hogy minket felnevelt, és ő nem azt kívánná hogy véget vessünk az életünknek, hanem inkább bizonyítsunk hogy egyedül is képesek vagyunk megállni.

Ha viszont meggyilkolnák akkor garantáltan mindent megtennék a gyilkos megkereséséért, és vérfürdő lenne.

2015. nov. 24. 23:28
 8/38 Lysander válasza:
83%

Én nem bírnám elviselni...

Lehet elgondolkoznék a dolgon, de nem ajánlott eldobni az életet. Sajnos veszteség, de élni kell tovább. Muszáj! Nem adhatjuk fel!

Amúgy is az élet egy ajándék, tehát használjuk ki jól!

2015. nov. 24. 23:28
 9/38 anonim ***** válasza:
93%
Eszembe se jutna ilyen. Mi értelme lenne?
2015. nov. 24. 23:31
 10/38 anonim ***** válasza:
92%
Nekem apukam halt meg iden majusban:( ..sajna az elet megy tovabb, muszaj elni. Pedig a napnak nincs olyan perce h ne gondolnek ra, annyira hianyzik:'(
2015. nov. 24. 23:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!