Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha az anyukátok meghalna,...

Ha az anyukátok meghalna, elgondolkodnátok, hogy utána mentek? Azaz öngyilkosságot követnétek el

Figyelt kérdés
úgy gondolom ezt a fájdalmat nem lehet kibírni és élni így nem lehet.
2015. nov. 24. 23:11
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Ha feltetted ezt a kérdést, az azt jelenti, hogy valami nincs rendben a lelkedben. Depressziós vagy? egyébként is foglalkoztat az öngyilkosság gondolata? Nagy szükséged lenne rá, hogy beszélgess egy hozzáértővel (pszichológus, kineziológus pl.) mert ez nem egészséges gondolat.
2015. nov. 25. 17:23
 32/38 anonim ***** válasza:
Gondolom most halt meg az anyukaja, még jó, hogy nincs most rendben a lelke...
2015. nov. 25. 17:41
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szülők halála miatt a gyerekek öngyilkosok lennének, akkor konkrétan kihaltunk volna.
2015. nov. 25. 23:03
 34/38 anonim ***** válasza:
32-es válaszolónak: persze, hogy fájdalma van. De ebben a helyzetben sem egészséges az öngyilkosságot fontolgatni, a kettő nem ugyanaz. Mondom ezt úgy hogy holnapután temetem az apámat.
2015. nov. 26. 07:34
 35/38 anonim ***** válasza:
0%

Hahahhaa. Természetesen nem.

Ez csak halál. Rngetegszer haltunk már meg mind. Leszületünk, tanulunk, meghalunk, tapasztalatot szűrünk le, megint leszületünk, stb stb.

Nem logiks rosszat érezni, főleg ha halálról van szó, FŐLEG ha élete nagyját leélt emberről.

2015. nov. 26. 11:11
 36/38 anonim ***** válasza:
0%

Ha pszihológushoz fordulnál, ne tedd. Én sokkal jobb vagyok és ingyen dolgozok.

Írj nyugodtan h vannak problémáid.

2015. nov. 26. 11:14
 37/38 anonim ***** válasza:

A helyzetedben bármennyire is hihetetlennek tűnik, ki lehet bírni. Édesapám már több mint 5 éve halt meg és a mai napig szinte nem telik el úgy nap hogy ne gondolnék rá. (18 éves voltam és a szemem láttára hagyta el az élet)

DE itt van édesanyám, a családtagjaim, a barátnőm, a barátaim akiket soha nem hagynék cserben. Próbáld meg egy kicsit átérezni, hogy a közeli családtagjaid mit élnének át, ha téged is elveszítenének. Egyszerűen belerokkannának.

2015. dec. 1. 02:09
 38/38 A kérdező kommentje:
Anyukám nem halt meg, csak belegondoltam, mi lenne velem, , hogy bírnám ki,ha ő nem lenne...
2015. dec. 1. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!