Mennyre undorító ha egy szülő tudja, hogy a gyereke nem eszik sertést és azt hazudja, hogy az marha?
Szerintem hagyjuk a kérdést , mert jönnek a személyeskedések az ízlésemet illetően. Ennyivel én is visszakérdezhetnék.
1.Anyukám tudja, hogy mit eszem. Meg is kérdeztem. Ő főzte, tudta mi volt benne.
2. Nem akartam különösebben enni, el is mehettünk volna együtt kajálni.
3. Kb 1 falatot ettem belőle, nem ezzel van a gond, hanem, hogy miért kamuzott. Ennyi erővel én is megetethetném vele amit utál.
4. Nem vagyunk egy "főzős" család, sokat eljárunk. Elmehettünk volna bárhova. Plusz volt olyan főtt kaja otthon, amit megettem volna.
Az 5. oldalnál már nem olvastam tovább. Kedves kérdező, azon nem gondolkodtál még, hogy lehet anyud sem tudta milyen húsból van? Nekem van olyan, tudom, hogy gáz, de többféle ételt csinálok egyszerre és a végén mikor tálalok, kicsit én is megzavarodom, hogy most melyik is volt a pulyka meg a kacsa. Lehet mikor megkérdezted hirtelen neki is a másik féle hús ugrott be. Bundás ételről ránézésre valóban nem mindig lehet tudni.
Én ilyen esetben egyébként azt is megérteném ha hazudik, azért nem valami egetrengető dologról hazudott. Nekem sokkal undorítóbb az, hogy valaki undorítónak hívja a szüleit egy ilyen eset miatt. Felnőttek vagytok, leültetek, azt írtad meg is beszéltétek. Te meg egy anonim oldalon undorítózod őket egy ilyen gyerekes baromság miatt. Mert amíg nincs rá egészségügyi vagy vallási okod, addig az, hogy megvezetett egy ilyen dologban persze ok lehet haragudni picit, de nem egy vérlázító dolog, hiszen csak azért nem eszed meg "mert csak". Nem elszel tőle beteg. A hozzáállásod borzasztóan gyerekes és nevetségesen túlreagálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!