Mennyre undorító ha egy szülő tudja, hogy a gyereke nem
eszik sertést és azt hazudja, hogy az marha?
Valószínűleg anyuka tudja, hogy semmi normális oka nincs rá, hogy ne egye meg a disznóhúst, tisztában van vele, hogy nem is tudja megkülönböztetni a többi hústól. Egyébként meg a marha hús, jóval drágább, mint a sertés, szóval normális ok nélkül, miért várja el a kérdező, hogy az anyja a drágább húst vegye, csak mert ő finnyás? Legközelebb mikor megy, vegye meg ő a kedvére való hús, és akkor anyuka majd azt készíti el és akkor mehet a habzsidőszi. Nem szép dolog ha átvernek valakit, de az legalább olyan undorító, mikor valaki más számlájára finnyáskodik.
2016. jan. 21. 13:46
12/60 A kérdező kommentje:
Azt mondtam hogy befaltam két tányérral? Nem ez a lényeg, hanem ami a kérdés volt. Az hogy azt hazudja, hogy az más.
Írod, hogy felnőtt, külön élő ember vagy. Nem lehet, hogy csak kiment a fejükből, mert pl nem szoktál gyakran náluk enni? És mire eszébe jutott, már nem volt idő mást készíteni, Így próbálta kivágni magát egy hazugsággal?
2016. jan. 21. 13:47
14/60 A kérdező kommentje:
A pénz nem számít se nekik, se nekem.
Nekünk egy vegetáriánus is van a családban, és mindig tekintettel vagyunk rá, ha ő is nálunk eszik. Pl. ha húslevest főzünk, adva vannak a zöldségek egy zöldségleveshez, vagy csinálunk gombalevest mellé. Töltött hús a többieknek, neki külön megsütöm a tojásos tölteléket. Rántott hús a többieknek, neki rántott gomba, vagy rántott sajt, rántott karfiol, stb. Nem tudom, miért nem lehet ezt tolerálni. Én pl. nem enném meg a békacombot, vagy csigát-kagylót, és valaki ezt tálalná nekem valami násnak álcázva, én egy életre megharagudnék rá, többet nem bíznék benne(:
2016. jan. 21. 13:52
Szuper! Akkor legközelebb te hívod őket ebédre, vagy te veszed a hús és a probléma volt-nincs! Na hát ezt is megoldottuk. Következő kérdés?
Egyébként meg hiába pattogsz itt kérdező, nyilván nem csak úgy brahiból hazudott. Majd ha elmeséled a másik oldalt is, meg hogy tulajdonképpen mi is a bajod a disznóhússal(nyilván nem az íze, hiszen nem tudod megkülönböztetni a marhától), akkor majd lehet érdemben beszélgetni, addig mindenki csak találgat és röpködnek a feltételezések.
2016. jan. 21. 13:52
17/60 A kérdező kommentje:
Volt más kaja is, ha az sem jó akkor majd eszem otthon este vagy elmegyünk kajálni együtt vagy rendelek. Nem kajálni mentem. Maga a dolog, hogy azt mondja hogy az más. És amúgy finnyás is vagyok, az egész család az, csak mindenki másban.
Nem lehet, hogy olyan nyüzüge kis csontkollekció vagy, hogy azt akarták, egyél végre valami rendes kaját is?
Sajnos marha nagy divat, hogy nem eszem húst, nem eszem tejes dolgokat stb. Nekem az összes ilyen ismerősöm sápadt, beesett arcú és beteges kinézetű.
2016. jan. 21. 13:54
Ha nem tűnt fel, hogy az sertés, akkor meg nem mindegy? Mért nem eszed meg?
A marha meg amúgy drágább, mint a sertés, nem lehet folyton azt enni.
Igazad van 15-ös, de a te rokonodnak van rá oka, hogy miért nem jó neki az ami többieknek. A kérdezőnek nincs. Ha van is, nagyon hallgat róla, tehát ő is tudja, hogy hülyeség.
Kapcsolódó kérdések: