Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyre undorító ha egy szülő...

Mennyre undorító ha egy szülő tudja, hogy a gyereke nem eszik sertést és azt hazudja, hogy az marha?

Figyelt kérdés
Bezzeg ha én etetném meg kagylóval akkor botrány lenne. Ezzel kb annyit ért el, hogy soha nem eszem a főztjéből többet. Felnőtt különélő ember vagyok.
2016. jan. 21. 13:21
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
75%

Emberek...nevetséges. Nem mindegy, hogy miért nem eszi meg? Itt nem az a lényeg. Lehet, hogy muszlim a kérdező és azért nem eszik sertést. Ezzel csak arra célzok, hogy tök mindegy, hogy miért nem eszi meg.

Egyébként engem is át vágott párszor anyám, kis koromban meg etette velem a nyúl húst, persze azt mondta, hogy az nem nyúl. Nem ettem volna meg, ha tudom, mert sajnáltam a nyulat és persze én előtte élve is láttam a nyulat.

Aztán volt, hogy pulykát akarta, hogy meg egyem, de első harapás után ki köptem és kérdeztem, hogy ez mi? Borzasztó íze van...Lényegtelen miért nem eszi meg, ez köcsögség volt, ennyi :D

2016. jan. 21. 14:34
 32/60 anonim ***** válasza:
33%

Attól függ, miért nem eszel sertést. Ha azért, mert nem szereted a sertést, de anyukád úgy gondolta, hogy az az étel viszont ízlene, akkor szerintem nem gáz. Nekem is gyerekkoromban egy csomó húsra azt mondták, hogy melle húsa, mert úgy megettem. Én is ha rakott kel van itthon, az egyik gyerekem tányérjába úgy teszem, hogy "tessék rizs", a másikéba meg úgy, hogy "tessék hús", mert úgy jóízűen megeszik.

Ha elvi oka van, pl. mert nem értesz egyet a malactartással vagy a vallásod tiltja, akkor nem szép dolog. De akkor sem csinálnék botrányt, csak elmondanám neki, hogy ilyet többet ne csináljon.

2016. jan. 21. 15:07
 33/60 A kérdező kommentje:

De miért kell megindokolni? Mi nem az a család vagyunk, akik azt eszik ami az asztalon van. Én megeszem az összes tengeri herkentyűt, a csigát, orosz kajákat. De disznót, szárnyast, vadat nem. Kész ez van. A kígyót is megenném.

El kell fogadni és tiszteletben kell tartani.

2016. jan. 21. 15:11
 34/60 anonim ***** válasza:
87%
Miért kellene megennie ha nem akarja? És aki a halat nem eszi meg, akkor csempésszük a töltött káposztába darálva, hátha nem ismeri fel? Miért kell becsapni a másikat? Lényegtelen, hogy van oka vagy nincs megenni. Ha gondja van az anyjának meg kell beszélni a felnőtt fiával, nem átvágni.
2016. jan. 21. 15:12
 35/60 anonim ***** válasza:
73%

Na valakivel így etettek rókapörköltet. Megismerte, hogy róka? Nem. Te szeretnéd, ha anyukád rókával etetne titokban? Mi bajod a rókával? Az is hús. Finnyás vagy?

Kb. ugyanez

2016. jan. 21. 15:14
 36/60 anonim ***** válasza:
19%
Nem undorító, csak gyerekes dolog. De a válaszreakció sem különb.
2016. jan. 21. 15:22
 37/60 anonim ***** válasza:
75%
Nem értem, miért nem mindegy, hogy valaki sertést eszik vagy marhát, de azt se értem, amikor az itt hozzászólók tiszteletben tartják, ha valaki nem eszik húst, de nem tartják tiszteletben, ha csak egyféle húst nem eszik, illetve ha a "mindenféle vallásban hiszek" elfogadhatóbb indok, mint a "nem eszem és kész". Szerintem pont egyforma értelmetlen, de ártalmatlan finnya ez mind, egyetlen kivétel, ha valakinek egészségi okai vannak.
2016. jan. 21. 15:46
 38/60 anonim ***** válasza:
82%
Hát én sem ennék többet otthon ez után. Azért az a szülő aki a felnőtt gyerekével ilyet csinál az nem normális. Vagy ne hívjon meg vagy ne hazudjon mi van a tányéron.
2016. jan. 21. 15:53
 39/60 anonim ***** válasza:
74%

"marhát nem szokás rántani."

És a borjúbécsi??? (Bakker, most vegetáriánusként világosítsalak fel, hogy az is marhahús???) :D

Komolyan, vicc, ami itt megy.

2016. jan. 21. 15:56
 40/60 anonim válasza:
74%

Én 12 éves korom óta csak csirkehúst eszek, anyukám sosem próbált becsapni, vagy átvágni. Tiszteletben tartotta és a mai napig, ha megyünk hozzájuk, mindig van csirke az asztalon.

A húgom tavaly májusban kitalálta, hogy ő vegán lesz, meglepődtek otthon, de semmi gond nem volt belőle, egyszerűen jobban figyelt anya, hogy neki mivel főz (tesóm előre kitalálta, mit kér, általában recepteket is adott, ha otthon evett).

Szerintem ez bizalmatlansághoz vezet, bár nem tudom elképzelni, hogy nem jöttél rá, hogy az sertéshús. Én már kinézetre is megállapítom.

Elhiszem, hogy rosszul esett, elmondhatod anyukádnak ezt, hátha megérti...

2016. jan. 21. 15:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!