Ti is mérgesek lennétek a szüleitekre?
Az a helyzet, hogy gyerekkoromba nem volt semmilyen orvosi problémám és a szüleim körülmetéltek.
Nagyon kiváncsi lennék milyen lehet úgy szeretkezni, hogy nem vagy körülmetélve.
Azt nem értem, hogy miért kellett ezt tenni amikor tőlünk senki nem zsidó vagy vallásos.
18/F
Igen.
Szeretkezni talán nem olyan rossz általában, de maszturbálni nehezebb, egyeseknek fájdalmasabb. (Direkt ezért is népszerűsítették a körülmetélést az egyházi vezetők az elmúlt néhány században, hogy nehezebb legyen maszturbálni - rohadnának meg!)
Igen, a szülőnek nincs joga a gyereke testét ilyeneknek alávetni, hacsak nincs egészségügyi baja. Én a csecsemőkori fülbevövést is ellenzem. Hagy döntsemár el a gyerek, hogy mit akar majd ha nagyobb lesz!
Nagyon sajnálom...
Akkor szokták a kisfiúkat körülmetélni, ha olyan zárt a fityma része, hogy problémákat okoz és az idő múlásával nem válik el. Jelenleg Magyarországon 3-6 éves kor után csinálnak ilyen beavatkozásokat. Hiszen egy régi tanulmány azt bizonygatja, hogy ennyi idős korra el kell válnia a bőrnek, ahhoz, hogy később ne okozzon problémát. A tudomány mai állása szerint ezt az időpontot a nyugati orvosok kitolták 14 éves korig. (olvass utána)
Valószínűleg neked sem csusszant hátra az a fránya bőrdarab 3-6 éves korodig és orvosi javallatra eltávolítatták mielőtt fitymaszűkületed lett volna.
Szóval én a helyedben nem haragudnék a szüleidre, hiszen csak jót akartak neked. Illetve több mint valószínű, hogy az orvosok/ismerősök rájuk ijesztettek, hogy baj lesz, ha nem mozog az a kis fránya bőrdarab.
Egy 9 hónapos kisfiú anyukája.
Utolsó.
Sokáig én is így hittem, de tegnap rákérdeztem és azt mondták azért csinálták meg 2 éves koromba, mert apámnak is meg van és ez kéne, hogy természetes legyen vagyis nem egézszégügyi okokból.
Tudom, hogy nem haragudhatok rájuk öröké, de örültem volna, hogy ha választhattam volna.
:( azért köszönöm az eddigi válaszolóknak.
A fülkilövéssel nincs nagy baj,mert ha az illető nem hord fülbevalót,valószínűleg benő
De ez nem
Sajnálom kedves kérdező :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!