Ti így is büszkék lennétek a gyereketekre?
én nem gondolom, hogy nagy hátránnyal indulnál a munkaerőpiacon a kettes államvizsgával.
úgy értem, hogy ami keresett, ott a kutyát nem érdekli. ami kevésbé keresett szakma, ott pedig állásinterjún rámennek a tényleges tudás felmérésére is.
én örülnék ha kettes is lenne, csak legyen meg. és büszke lennék rád minden esetben is
Igen, persze :)
Végül is meg lesz a diplomád, és hidd el, jobban fog sikerülni, mint ahogy most gondolod. Be vagy parázva. Igyál egy nyugtató gyógynövényteát.
Én a bukástól rettegtem, és 5-ös lett :D
2 államvizsgával a hátam mögött:
igen büszke lennék rád a szüleid helyében és nem hiszem, hogy rossz jegyed lesz.
Egyébként tanulj, de kell a lazítás. Én szappanoperákat néztem, totál kikapcsolja az agyat, nem kell gondolkodni.
Én az első államvizsgámon 5-öst és 3-ast kaptam. Az 5-ös lett a szakdolgozatom. Kicsit evett a fene utána, főleg,hogy sokat tanultam és hogy olyan kapott mindenre 5-öst, aki előtte kérdezte meg tőlem, hogy Nagy-Britanniát a térképen hol is találjuk. Törökország irányába kezdett keresgélni. Ahh és még sorolhatnám.
A másodikon mindkettő 5-ös lett. Nem is nagyon tanultam rá, csak azt vittem magammal amit évközben megtanultam, meg amit két héttel előtte, munka után átolvastam.
Szóval tényleg ne idegeskedj emiatt. Tuti büszkék lesznek rád. Esetemben sem azon állt,hogy mennyit tanultam vagy tudtam előtte. Készülj becsülettel,de lazíts közben is.
Ejhhh.. azok az átkozott elvárások! De meg tudják keseríteni az ember életét.
Én kérlekszépen nem lennék büszke a gyerekemre, bárhanyassal is vizsgázik.
Ugyanígy nem is szégyellném.
Csak szeretném.
Ha volna.
Node ami a vizsgadrukkodat illeti, ott azért van nekem is tanácsom!
Minden azon múlik, hogy stresszhelyzetben milyen típus vagy!
Ha hajlamos vagy a "leblokkolásra" (gondolom feleltél már szóban párszor, szóval tudnod kell), akkor jó lesz az a gyógytea. Nyugi, meditáció, menni fog!
Ellenben ha a stresszre még inkább harapsz, akkor... akkor csak parázz nyugodtan - mert a legjobbat akkor fogod nyújtani.
Sose felejtsd el; a szüleid ígyis, úgyis szeretnek.
És hajrá! :)
Jaj, ne izgulj már!
Egyrészt, nem sok vizet zavar az álláskeresésnél, hogy hányas lett a diplomád! Aztán, az előzményeket olvasva, nyilván nem kettes lesz, hanem jobb!
De a kérdésedre válaszolva: Igen, akkor is büszke lennék a gyerekemre, ha épp csak átcsusszant az államvizsgán! (és kikaparnám a szemét, persze csak jelképesen, ha valaki megjegyzést tenne egy esetleges gyengébb jegyére).
Mindezt 4gyerekes anyaként írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!