Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti így is büszkék lennétek a...

Ti így is büszkék lennétek a gyereketekre?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy kicsivel több, mint egy hét múlva fogok államvizsgázni. Már kezd kijönni rajtam a pánik, mert úgy érzem sose lesz vége a szóbeli tételsoroknak. A felét már benyaltam, péntekre már ki akarom végezni a maradékot is, de úgy érzem, hogy sem fizikailag sem lelkileg nem birom már a végét. Jelenleg úgy vagyok, hogy örülök, ha 2-essel átcsúszok átlagosan. Az irásbelim 5-ös lett, aminek nagyon örültem, de az más tészta. Védéstől annyira nem parázok, mert elég jó kritikát kaptam a szakdolgozatomra. A necces rész a gyakorlat és a szóbeli. Szerintem nagyon gáz lesz. Egyébként egészségügyi karon tanulok. Ha az átlag jegyem csak kettes lesz ti a szüleim helyében igy is örülnétek, ha lediplomáznék? Izgulnak nagyon értem és ők finanszirozták a tanulmányaimat, nem akarok csalódást okozni. Meg hogy őszinte legyek nekem is rossz lenne a kettes, de most nem sok jót jósolok magamnak. A barátom meg konkrétan azt mondja, hogy túldramatizálok mindent, mert egy fiakarcnyit sem aggódik értem. Ez elég rosszul esik, nem érti meg, hogy bárhol el lehet csúszni, hiába voltam jó tanuló....csak mosolyog a vergődésemen. Ja és mielőtt még beszól valaki, hogy miért nem tanulok, most pihi van, szellőztetés és csoki zabálás :D 23 L
2015. máj. 31. 20:07
1 2
 11/14 Lencsibaba0121 válasza:
Én büszke lennék Rád a szüleid helyében már most is! Hogy meg akarsz felelni nekik és nem akarsz csalódást okozni! :) Nyugi, sikerülni fog, ne aggódj!
2015. jún. 1. 11:41
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a nyugtatást és a bíztató szavakat :) Hát én már csak ilyen ráparázós vagyok, de szerencsére nem az a fajta, aki totál lebklokkol és harapófogóval kell kihúzni belőle a szavakat vizsgán :) Kicsit szétszórt vagyok és sokszor a stressztől összefüggéstelenül hadoválok, de gondolom ez már nekik nem lesz újdonság :D Engem csak az fog zavarni, hogy vagy 10 bizottsági tag, köztük idegenek fognak bámulni, akár kérdezgetni. Legyek túl rajta, aztán jöhet a tequilaaa :D
2015. jún. 1. 14:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nagyon is átérzem a helyzeted, azzal a kis különbséggel, hogy nekem már egy éve le kellett volna szóbeliznem- de pár hétig kórházban voltam tavaly, épp az áv. idején.

Most meg, dolgozok 8-4ig tanulás mellett:)

- most kávészünetet tartok-

Úgy érzem, semmit nem tudok.. még reménykedni sem merek :D De próbálok felkészülni, amennyire lehet, aztánleszamilesz... :D

Szóval hajrá, hajrá neked is! :)

2015. jún. 4. 11:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező: Hogy sikeredett az államvizsga? :)
2016. okt. 27. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!