Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Streamer és youtuber szeretnék...

Automata4477 kérdése:

Streamer és youtuber szeretnék lenni de otthon nem támogatnak benne. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már fél éve hogy kiköltöztünk Németországba és azóta csak otthon vagyok, mert nem találtak nekem olyan középiskolát ahova nyelv nélkül járhatok, és az igazság az hogy nagyon nagyon utálom is a német nyelvet de sajnos nem tehetek semmit mert muszáj volt ide jönnöm. Körül-belül fél hónap múlva kapok egy komplett számitógépet ami képes volna a streamelésre és én tudom hogy összejöhet, már régóta tervezem szinte ez az álmom. Több ismerősöm is van aki segithet benne. Viszont most találtak egy olyan iskolát ahol dolgozni is lehet de már most tudom hogy teljesen kikészülnék tőle. Az előző iskolámba is már depressziós voltam mert senkivel se barátkoztam és nem is nagyon kedveltek engem...és ez velem mindig is igy volt. Én voltam az a srác aki nem beszél senkivel mert bunkó közben meg csak nagyon szégyenlős és depressziós vagyok...aminek megvannak az okai. Pedig az egy magyar iskola volt. Tehát most azt nem értem hogy miért nem képesek adni még időt ha már fél évem otthonléttel telt el? Már nagyon sokszor beszéltem anyukámmal ezzel kapcsolatba és sokszor azt mondta hogy rendbe van de napról napra újra és újra meggondolja magát és már teljesen ki vagyok készülve!

2016. jan. 19. 16:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 A kérdező kommentje:
Igen érdekes lenne magyarul de azt is mondtam hogy az angolok között is csak pár videós csinálja és magyarok között meg aztán tényleg nem elterjedt.
2016. jan. 20. 13:40
 72/83 A kérdező kommentje:
De mindegy is. Köszönöm az összes választ innentől menni fog. Csak egyszer élünk úgyhogy nem fogok valószínűleg olyanra alapozni aminek kicsi az esélye hogy bejöjjön majd idővel kiderül hogy jó ötlet e. :)
2016. jan. 20. 13:42
 73/83 anonim ***** válasza:
100%
Integracios osztaly van, mindenhol. Olyan nincs hogy nincs. En is talaltam, pedig a legeldugottabb varoskaban elek Nemetorszagban ;)
2016. jan. 20. 21:35
 74/83 A kérdező kommentje:
Hát nálunk eddig tartott találni egyet :) Senki nem mondta neked hogy nincs.
2016. jan. 20. 23:51
 75/83 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, nem olvastam vegig az összes kommentart, de szerintem te alomvilagban elsz. Igy, hogy semmit meg sem probaltal, ki sem teszed a labad otthonrol, hogy mondhatod barmiröl is, hogy nem tudod, nem szereted? Azonkivül el lehet menni eppen egy nyelviskolaba is, pl. Volkshochschule, nem kerül sokba. Akar tetszik akar nem, MEG KELL TANULNI a nyelvet, ha egyszer boldogulni akarsz.
2016. jan. 22. 12:19
 76/83 anonim ***** válasza:
100%
Egy egész csatornát egyetlen játékra? hm hm...én utoljára a Kinder tojást láttam aminél ez működött, a számítógépes játéknál kell a zúj trend, de francba is muszáj gamer cuccnak lennie? Komolyyan, annyi más van még, de minden tizenéves beszükül a játékokra...A LOL-nak világbajnokai vannak, most egy szobába beszorult ember lolozgat kit érdekes? Sokkal izgalmasabb hogy magyarként vagy Németországban, egy kúltúra vlog lehetne de ha utálod....amúgy tényleg szomorú hogy ennyi idősen csak ebben ltász perspektívát. Szirmai tudott rá építenie gy karriert, de ő már a 3. csatornáját nyitotta holott csak a hírüynökségen heti 2 nap munkája volt, 12 órákat szánt a vágásra. 5 év alatt futott fel, és ok jönnek remek csatornák pl ott a CultureGeeks ami minőségben rögtön robbantott már a legelső videóikkal oylat amit más 1 vagy 2 é után tol, szeritnem ez az igazi út, hogy eleve jól indulni, de kérdés: TUdsz te vágni egyáltalán? Tudsz jól vágni? Tudod, hogy a játékhoz nem csak gép kell? Kéne egy lámpa hahó....vagy inkább 3 lámpa, kéne egy jó, nagyon nagyon jó mikrofon, és egy rendes játékfelvevő progran nem a bandicam vagy a fraps...ahogy vágni se movie maker...értesz te ezekhez???? Kameráról még szó se essen...nem ám fostos webcam kéne, hanem valami értelmes minőségi darab. angot képet szinkronizálni tudsz-e igényesen? Ez egy szakma, a szó szoros értelmében, rengeteg területtel amihez egymagadnak kell értened, ami a TVben 4-5-6 ember,a z itt csak te magad vagy,s zerinted menni fog? Osztán nem csak felhányjuk a bemutatkozóvideót hogy lesz itten gémpléj, rendes csatornabemutató kell, Intro Outro? Meg tudsz terveznie gy teljes arculatot? indexképek? csatorna cover? Az egész illjene gymáshoz! Fel tudod építeni a csatornádat márkaként, ami alatt örömmel nyomom meg a feliratkozás gombot? Biztos? A streamelés sem csak annyi, hogy beülsz a kamera elé, ott aztán fosni kell a szót...menne? Úgy is hogy nem mondasz hülyeséget?? Elég tájékozot vagy? A youtubeon meg akkora utómunka kell mint egy olajtó, vágás animációk, hangeffektek, tudsz hangot keverni? Az is kell!
2016. jan. 22. 16:44
 77/83 anonim ***** válasza:
100%
Egy olyan családban ahol senkinek nincs érettségije, érthető, hogy te sem vágysz rá, bár azért lehetne több eszed. Igen Németországban a legrosszabb munkákért is adnak 1500 eurót, igaz rengeteget kell dolgozni, lenéznek és nem is valami kellemes munkákról van szó, plusz nézd meg az albérlet árakat is, nem olcsó. Ha van egy érettségid, szakmád, könnyen megkeresheted a 2500-at is, amiből már sokkal jobban fogsz tudni élni. Egyébként a legjobban az jelzi a céltalanságodat, hogy youtube videókkal akarsz pénzt keresni. Ez viccnek oké, de lassan felnőtt leszel, nem ártana elgondolkodni komolyabban azon, hogy mihez kezdj magaddal. Egyébként ha be is jön a youtube, azt akkor sem tudod évtizedekig csinálni.
2016. jan. 26. 10:39
 78/83 anonim ***** válasza:
0%

Szeretem a "megmondom a tutit mert olvastam valami alja blogon" embereket. 1500 euro az alja munkaert, nincs.

1500 eurot vezeto beosztasban, nagyon jo fizetessel nem kapunk.

Puszi, Stuttgartbol.

2016. jan. 27. 12:58
 79/83 anonim ***** válasza:
100%

78 Nagyon intelligensen fogalmazol, talán ehhez lehet némi köze az alacsony fizetésednek.

1., nem azt mondtam, hogy fix, hogy megkeres 2500-at, de könnyen lehet.

2., Nekem is van ismerősöm, ráadásul német, aki irodai munkával 1400-at keres, ő sem talált jó állást, ahogyan te sem, de ismerek pizzaszakácsot 2100-ért, szakmunkásokat 2500 körüli összegekért. Nem abból kell kiindulni, hogy valaki szerencsétlen és nem annyira kitartó, hogy rendesen fizető állást találjon. Egyébként 1500-ból is ki lehet jönni, mondjuk ha összeköltözöl valakivel, spórolsz, stb.

3., a kérdező említette, hogy a rokonai gyári munkával és takarítással keresnek 1400-1600 között, erre válaszoltam egyébként neki és nem neked, csak úgy tűnik, hogy szereted mindenbe beleütni az orrod.

2016. jan. 27. 16:34
 80/83 anonim ***** válasza:
46%
Ja és ha nem kapsz 1500-at vezető beosztásban, akkor egyrészt lehúznak, másrészt inkább gyere haza, mert ennyiért nincs értelme kint lenni és fizetni a drága albérletet.
2016. jan. 27. 16:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!