Streamer és youtuber szeretnék lenni de otthon nem támogatnak benne. Mit tegyek?
Szeretem a "megmondom a tutit mert olvastam valami alja blogon" embereket. 1500 euro az alja munkaert, nincs.
1500 eurot vezeto beosztasban, nagyon jo fizetessel nem kapunk.
Puszi, Stuttgartbol.
78 Nagyon intelligensen fogalmazol, talán ehhez lehet némi köze az alacsony fizetésednek.
1., nem azt mondtam, hogy fix, hogy megkeres 2500-at, de könnyen lehet.
2., Nekem is van ismerősöm, ráadásul német, aki irodai munkával 1400-at keres, ő sem talált jó állást, ahogyan te sem, de ismerek pizzaszakácsot 2100-ért, szakmunkásokat 2500 körüli összegekért. Nem abból kell kiindulni, hogy valaki szerencsétlen és nem annyira kitartó, hogy rendesen fizető állást találjon. Egyébként 1500-ból is ki lehet jönni, mondjuk ha összeköltözöl valakivel, spórolsz, stb.
3., a kérdező említette, hogy a rokonai gyári munkával és takarítással keresnek 1400-1600 között, erre válaszoltam egyébként neki és nem neked, csak úgy tűnik, hogy szereted mindenbe beleütni az orrod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!