Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Streamer és youtuber szeretnék...

Automata4477 kérdése:

Streamer és youtuber szeretnék lenni de otthon nem támogatnak benne. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már fél éve hogy kiköltöztünk Németországba és azóta csak otthon vagyok, mert nem találtak nekem olyan középiskolát ahova nyelv nélkül járhatok, és az igazság az hogy nagyon nagyon utálom is a német nyelvet de sajnos nem tehetek semmit mert muszáj volt ide jönnöm. Körül-belül fél hónap múlva kapok egy komplett számitógépet ami képes volna a streamelésre és én tudom hogy összejöhet, már régóta tervezem szinte ez az álmom. Több ismerősöm is van aki segithet benne. Viszont most találtak egy olyan iskolát ahol dolgozni is lehet de már most tudom hogy teljesen kikészülnék tőle. Az előző iskolámba is már depressziós voltam mert senkivel se barátkoztam és nem is nagyon kedveltek engem...és ez velem mindig is igy volt. Én voltam az a srác aki nem beszél senkivel mert bunkó közben meg csak nagyon szégyenlős és depressziós vagyok...aminek megvannak az okai. Pedig az egy magyar iskola volt. Tehát most azt nem értem hogy miért nem képesek adni még időt ha már fél évem otthonléttel telt el? Már nagyon sokszor beszéltem anyukámmal ezzel kapcsolatba és sokszor azt mondta hogy rendbe van de napról napra újra és újra meggondolja magát és már teljesen ki vagyok készülve!

2016. jan. 19. 16:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 anonim ***** válasza:
100%
Szedd össze magad, és fejezd be a nyavalygást. Nulla esélyed va, hogy ezekből megélj, inkább tanulj, és vagy szerezz jól fizető állást, vagy egy jó ötlettel legyél sikeres vállakozó, és majd UTÁNA lehet bohóckodni streamerként.
2016. jan. 19. 17:56
 12/83 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok, a nyelvet pedig azért nem tanultam meg eddig fél év alatt mivel nem jártam sehova és mert nem szeretem a nyelvet...képtelen vagyok megtanulni, viszont angolul elég jól tudok.
2016. jan. 19. 18:01
 13/83 A kérdező kommentje:
Azzal pedig egyetértek hogy azt mondjátok menjek suliba...de 16 éves kor után itt nem kötelező és azért próbáltam volna meg a youtubet mivel ha 6 hónapja semmit nem csináltam akkor miért nem tudnak adni még 1-2 hónapot hogy megpróbáljam ezt? De ezen felül megértem a ti nézőpontotokat is!
2016. jan. 19. 18:03
 14/83 A kérdező kommentje:
Egyébként azoknak akik kételkednek benne hogy szégyenlősen nem lehetsz sikeres youtubes vagy streamer az élő példa gosu aki 10-20-30 ezer nézős streameket csinál és 8 éve depressziós és csak 1 hónapja mutatta meg magát a nézőinek és a hangját is!
2016. jan. 19. 18:09
 15/83 anonim ***** válasza:
100%

egy olyan piacon ahol minden masodik pistike hires yutubos akar lenni az eselyed rohadtul minimalis. es 1-2 honap meg semmi, annyi ido alatt orulj ha lesz 100 feliratkozod.

igen annak a gosunak sikerult... de tudod hogy hany ezer masiknak meg nem?

plusz a lenyeget nem irtad le, ez neked csak hobbi vagy a penz erdekel? mert nekem az jon le hogy az utobbi.

2016. jan. 19. 18:24
 16/83 anonim ***** válasza:
100%
És te milyen témával akarsz youtubeozni?
2016. jan. 19. 18:26
 17/83 anonim ***** válasza:
100%

"miért nem tudnak adni még 1-2 hónapot hogy megpróbáljam ezt?"

A közepesen ismert Youtubereknél is kellett ehhez egy év minimum, a legnépszerűbbek évek alatt jutottak el oda, ahol tartanak. Egy-két hónap inkább a programok beszerzése, alapok megtanulása, majd utána videók gyártása, tanulás és gyakorlás, aztán egyszer csak vagy felkapnak vagy nem.

2016. jan. 19. 18:45
 18/83 anonim ***** válasza:
100%
Én ebben a bizniszben vagyok, és nem olyan egyszerű, mint azt hiszed.
2016. jan. 19. 18:55
 19/83 A kérdező kommentje:
Gondolom hogy nem egyszerű, de van egy két ötletem amit a magyar youtube nézők még nem láttak, legalább is magyarul nem és angolul elég nagy nézettségek szoknak lenni az ilyen videókon, és igen tudom hogy a magyar közönség jóval kisebb mint az angol de sok sok ezer embert szerintem érdekelne! És ezért vagyok szinte biztos hogy pár hónap után észrevesznek!
2016. jan. 19. 19:11
 20/83 A kérdező kommentje:
Válaszolva a kérdésedre egyébként főleg League Of Legends témában, és tudom...tudom hogy sokan próbálkoznak vele de ilyet elég kevesen csinálnak mint mondtam.
2016. jan. 19. 19:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!