Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Streamer és youtuber szeretnék...

Automata4477 kérdése:

Streamer és youtuber szeretnék lenni de otthon nem támogatnak benne. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már fél éve hogy kiköltöztünk Németországba és azóta csak otthon vagyok, mert nem találtak nekem olyan középiskolát ahova nyelv nélkül járhatok, és az igazság az hogy nagyon nagyon utálom is a német nyelvet de sajnos nem tehetek semmit mert muszáj volt ide jönnöm. Körül-belül fél hónap múlva kapok egy komplett számitógépet ami képes volna a streamelésre és én tudom hogy összejöhet, már régóta tervezem szinte ez az álmom. Több ismerősöm is van aki segithet benne. Viszont most találtak egy olyan iskolát ahol dolgozni is lehet de már most tudom hogy teljesen kikészülnék tőle. Az előző iskolámba is már depressziós voltam mert senkivel se barátkoztam és nem is nagyon kedveltek engem...és ez velem mindig is igy volt. Én voltam az a srác aki nem beszél senkivel mert bunkó közben meg csak nagyon szégyenlős és depressziós vagyok...aminek megvannak az okai. Pedig az egy magyar iskola volt. Tehát most azt nem értem hogy miért nem képesek adni még időt ha már fél évem otthonléttel telt el? Már nagyon sokszor beszéltem anyukámmal ezzel kapcsolatba és sokszor azt mondta hogy rendbe van de napról napra újra és újra meggondolja magát és már teljesen ki vagyok készülve!

2016. jan. 19. 16:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 A kérdező kommentje:
Ja meg persze magyarországon lehet hogy főiskola kell hogy takarithass mivel nagyon kevés a munka és bármit kérhetnek érte cserébe szinte ezért ha a hirdetésbe azt mondják hogy egy féllábú meleg kell akkor van az az ember aki levágja a lábát és inkább ferdehajlamú lesz csak hogy dolgozhasson, mivel rengeteg ember munkanélküli.
2016. jan. 19. 21:31
 42/83 A kérdező kommentje:
Ha Németországon felmondasz a másik nap már taltálsz egy új munkahelyet.
2016. jan. 19. 21:33
 43/83 anonim ***** válasza:
100%

"féllábú meleg kell akkor van az az ember aki levágja a lábát és inkább ferdehajlamú lesz"

Kész, végem.

Mégis ki etet téged olyanokkal, hogy sokkal érettebb/okosabb vagy a korosztályodnál?

2016. jan. 19. 21:59
 44/83 anonim ***** válasza:
100%

"sokan sokan vannak akik több százezret keresnek a videózásból havonta és nem forintba!"

Valoban, csak azt nem a nehany tizezres nezettseg utan adjak. Ahhoz stabil tobb szazezres nezettseg kell.

Azt mondjak 1000 megnezes utan kapsz egy dollart, de ez is eros becsles. Na szorozd fel akkor.

2016. jan. 19. 22:01
 45/83 A kérdező kommentje:
Bocsi,lehet kicsi durva példát adtam. De ez alapján nem itélhetsz meg.
2016. jan. 19. 22:01
 46/83 anonim ***** válasza:
100%

" anyukám gyárba dolgozik és havonta 1600€ a fizetése pedig el sem végezte a középiskolát de persze nem önszántából okoska. Ja és még az a vicces hogy a mamám is takaritó havi 1400-ért mégse végzett el semmi vele kapcsolatos iskolát."

Hat ja, Nemetorszagban eleg szarul fizetik a betanitott munkat.

2016. jan. 19. 22:02
 47/83 A kérdező kommentje:
:)
2016. jan. 19. 22:09
 48/83 A kérdező kommentje:
Ki kell hogy ábrándítsalak mert nem csak a nézettségből jön a pénz hanem reklámból is...És reklámból jön mindenkinek a nagy része. Ja és még persze az amit sokan csinálnak hogy sapkát vagy pólót csinálnak.Ezért vannak olyan videósok akiknek nem kell több százezres nézetség hogy megéljenek belőle. Nem számolva a streamelés által begyűjtött "donation"-t se, és az ott összeszedett nézetséget se.
2016. jan. 19. 22:12
 49/83 anonim ***** válasza:
100%

"Ki kell hogy ábrándítsalak mert nem csak a nézettségből jön a pénz hanem reklámból is..."

Na innen is látszik, hogy mennyire gyerek vagy és mennyire fogalmad sincs, hogy működik ez az egész.

Ami persze nem is baj, csak az a gáz, hogy ennek ellenére ennyire próbálsz okoskodni...

2016. jan. 19. 22:23
 50/83 anonim ***** válasza:
100%
Jaj istenem, én úgy sajnállak. A szüleid kirángattak magukkal egy olyan országba, aminek még a nyelvét sem ismered. Nem foglalkoznak veled és azzal, hogy nem jársz fél éve iskolába, nem lesz érettségid, szakmád. Ugyanazt a sorsot szánják neked mint maguknak? A legkisebb baj ebben az egész történetben, hogy azt hiszed, hogy youtuberként meg tudsz élni, ez a legkisebb probléma...
2016. jan. 19. 22:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!