Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Streamer és youtuber szeretnék...

Automata4477 kérdése:

Streamer és youtuber szeretnék lenni de otthon nem támogatnak benne. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már fél éve hogy kiköltöztünk Németországba és azóta csak otthon vagyok, mert nem találtak nekem olyan középiskolát ahova nyelv nélkül járhatok, és az igazság az hogy nagyon nagyon utálom is a német nyelvet de sajnos nem tehetek semmit mert muszáj volt ide jönnöm. Körül-belül fél hónap múlva kapok egy komplett számitógépet ami képes volna a streamelésre és én tudom hogy összejöhet, már régóta tervezem szinte ez az álmom. Több ismerősöm is van aki segithet benne. Viszont most találtak egy olyan iskolát ahol dolgozni is lehet de már most tudom hogy teljesen kikészülnék tőle. Az előző iskolámba is már depressziós voltam mert senkivel se barátkoztam és nem is nagyon kedveltek engem...és ez velem mindig is igy volt. Én voltam az a srác aki nem beszél senkivel mert bunkó közben meg csak nagyon szégyenlős és depressziós vagyok...aminek megvannak az okai. Pedig az egy magyar iskola volt. Tehát most azt nem értem hogy miért nem képesek adni még időt ha már fél évem otthonléttel telt el? Már nagyon sokszor beszéltem anyukámmal ezzel kapcsolatba és sokszor azt mondta hogy rendbe van de napról napra újra és újra meggondolja magát és már teljesen ki vagyok készülve!

2016. jan. 19. 16:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 A kérdező kommentje:
szerintem nem kevés az eszem. A koromnál sokan okosabbnak tartanak.
2016. jan. 19. 19:57
 32/83 A kérdező kommentje:
Ja és nem azt mondtam hogy én találtam fel. Hanem azt mondtam hogy csak angolul láttam és magyarul is csak 1-2 videós foglalkozik ilyesmivel, de azok sem az angol vetélytársaikkal megfelelő minőségben.
2016. jan. 19. 19:59
 33/83 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, én egy ideje már nem nézek gameplay videókat. Minek nézzem más hülyéskedését, ha hülyékedni én is tudok?
2016. jan. 19. 20:05
 34/83 A kérdező kommentje:
Legendarymaster elsősorban nem pont gameplayeket csinálnék a Legaue of Legendsről mivel ez pont olyan amit túúúl sokan csinálnak és szinte már senkit se érdekel, kivéve ha olyan youtuber csinálja aki már elismert. És a gameplayen beli hülyéskedést nem értem mire mondod...kit néztél te hogy hülyéskedett? :D Na de mindegy hülyéskedj csak magadban nyugodtan.
2016. jan. 19. 20:16
 35/83 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, én tényleg remélem, hogy teljesen bejön neked a youtube, de az a helyzet, hogy 16 éves vagy, nincs érettségid és nem jársz iskolába. Ma már nagyon furcsa ha valakinek egy érettségije sincs, Magyarországon is és Németországban is.

Attól még, hogy nem tudsz németül, kimehetsz nyugodtan az utcára, sőt ismerkedhetsz is, mert a németek szinte mind tök jól beszélnek angolul. Viszont ha hosszabb távon szeretnél egy idegen országban maradni, akkor alap, hogy megtanulod a nyelvüket, akkor is ha neked nem tetszik az a nyelv, mellesleg angol tudással már jóval egyszerűbb németül megtanulni, bár a német sokkal nehezebb, de hát ez van. Ráadásul két rendes nyelvtudással már itthon is találsz munkát havi 200 ezer felett, angol tudással pedig senki nem fog körülugrálni, mert azért a magyar fiatalok is már tudnak angolul, ha kicsit is jobb suliban tanultak.

2016. jan. 19. 20:23
 36/83 A kérdező kommentje:
Én az angolt videójátékokba való függőségemmel tanultam meg leginkább, és az angol youtubesoktól mivel magyarokat ritkán nézek. Egyébként nem tervezem hogy itt leszek sokáig mert ha tehetem a jövőben több mint valószinű hogy visszamegyek, mert lehet rossz helyzetben áll az ország meg minden meg hogy sokan inkább kijönnek külfödre de otthon mindig jobb szerintem. És nagyon szépen köszönöm a jókivánságod! :) Remélem minden rendben lesz veled is :)
2016. jan. 19. 20:28
 37/83 A kérdező kommentje:
Ja és egyébként ezzel a sulival nem kapok érettségit csak németül tanulok meg a pár év alatt ez direkt azoknak van kitalálva álitólag akik nem tudják a nyelvet. Úgyhogy kb 19-20 évesen újra kéne mennem egy olyan suliba ahol azt is kapok. Úgyhogy az iskola ügy már alapból kuka ez után is mert 24-25 évesen eszembe sincs suliba járni.
2016. jan. 19. 20:49
 38/83 anonim ***** válasza:
84%

Na, pont a hozzád hasonlókból lesz majd ez: [link]

Csak azt nem értem fél év alatt mit csináltál? A gép előtt folyattad a nyálad? Ha te ekkora überkirály vagy, akkor miért is kell anyukádék támogatása? Mondjuk ők se teljesen normálisak, ha annyi se volt bennük, hogy egy magántanárt vagy orvost hívjanak hozzád, hanem fél éven át nézték ahogy penészedsz a szobádban...

Ja amúgy ez a gosu vagy ki, mennyit is keres havonta és te ezt honnan is tudod? Nevezd már meg léci a munkáltatóját, őszintén kíváncsi vagyok rá, hogy ki az aki pénzt ad annak aki a neten videózik, mert akkor kajak felmondok a munkahelyemen.

Örülnél inkább, hogy kint vagy egy sokkal fejlettebb országban, ahol tán még a hozzád hasonlók is találnak normális munkahelyet. Mert Mo-n, van aki két diplomával is gyárban dolgozik, futószalag mellett és hidd el, nem egy leányálom amikor 12 óra állásért és gürizésért kapsz 6-7 ezer forintot. Ja és úgy hogy ugyan ebben a gyárban (és egyébként mindenhol szinte) a takarítóknak is kell felsőfokú szakképesítés mint tisztasági menedzser, bizony. Szóval szerintem te érettségi nélkül még utcaseprőnek se kellenél. Becsüld meg azt hogy ott lehetsz, gyakorlatilag még a segged alá van tolva minden, mások oda menekülnek a megélhetésért ahol most te vagy.

Egyébként nem attól lesznek barátaid, hogy vannak fent videóid. Élőben ismerkszik meg az ember. Mondjuk nem csodálom, hogy senki nem bír, itt is lerí, hogy egy álomvilágban élsz és nem akarsz felébredni.

2016. jan. 19. 21:00
 39/83 A kérdező kommentje:
Sok barátom volt otthon akik megismertek hogy milyen vagyok valójában és mindig is kitartottak mellettem és most is tartjuk a kapcsolatot. Arról meg nem tehetek hogy nem vagy jártas az ilyesmiben de sokan sokan vannak akik több százezret keresnek a videózásból havonta és nem forintba!
2016. jan. 19. 21:24
 40/83 A kérdező kommentje:
Ja és az egy nagyon nagyon nagy baromság hogy takaritonak is miténtudom milyem iskola kell mert anyukám gyárba dolgozik és havonta 1600€ a fizetése pedig el sem végezte a középiskolát de persze nem önszántából okoska. Ja és még az a vicces hogy a mamám is takaritó havi 1400-ért mégse végzett el semmi vele kapcsolatos iskolát.
2016. jan. 19. 21:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!