Streamer és youtuber szeretnék lenni de otthon nem támogatnak benne. Mit tegyek?
Na jó, én tényleg remélem, hogy teljesen bejön neked a youtube, de az a helyzet, hogy 16 éves vagy, nincs érettségid és nem jársz iskolába. Ma már nagyon furcsa ha valakinek egy érettségije sincs, Magyarországon is és Németországban is.
Attól még, hogy nem tudsz németül, kimehetsz nyugodtan az utcára, sőt ismerkedhetsz is, mert a németek szinte mind tök jól beszélnek angolul. Viszont ha hosszabb távon szeretnél egy idegen országban maradni, akkor alap, hogy megtanulod a nyelvüket, akkor is ha neked nem tetszik az a nyelv, mellesleg angol tudással már jóval egyszerűbb németül megtanulni, bár a német sokkal nehezebb, de hát ez van. Ráadásul két rendes nyelvtudással már itthon is találsz munkát havi 200 ezer felett, angol tudással pedig senki nem fog körülugrálni, mert azért a magyar fiatalok is már tudnak angolul, ha kicsit is jobb suliban tanultak.
Na, pont a hozzád hasonlókból lesz majd ez: [link]
Csak azt nem értem fél év alatt mit csináltál? A gép előtt folyattad a nyálad? Ha te ekkora überkirály vagy, akkor miért is kell anyukádék támogatása? Mondjuk ők se teljesen normálisak, ha annyi se volt bennük, hogy egy magántanárt vagy orvost hívjanak hozzád, hanem fél éven át nézték ahogy penészedsz a szobádban...
Ja amúgy ez a gosu vagy ki, mennyit is keres havonta és te ezt honnan is tudod? Nevezd már meg léci a munkáltatóját, őszintén kíváncsi vagyok rá, hogy ki az aki pénzt ad annak aki a neten videózik, mert akkor kajak felmondok a munkahelyemen.
Örülnél inkább, hogy kint vagy egy sokkal fejlettebb országban, ahol tán még a hozzád hasonlók is találnak normális munkahelyet. Mert Mo-n, van aki két diplomával is gyárban dolgozik, futószalag mellett és hidd el, nem egy leányálom amikor 12 óra állásért és gürizésért kapsz 6-7 ezer forintot. Ja és úgy hogy ugyan ebben a gyárban (és egyébként mindenhol szinte) a takarítóknak is kell felsőfokú szakképesítés mint tisztasági menedzser, bizony. Szóval szerintem te érettségi nélkül még utcaseprőnek se kellenél. Becsüld meg azt hogy ott lehetsz, gyakorlatilag még a segged alá van tolva minden, mások oda menekülnek a megélhetésért ahol most te vagy.
Egyébként nem attól lesznek barátaid, hogy vannak fent videóid. Élőben ismerkszik meg az ember. Mondjuk nem csodálom, hogy senki nem bír, itt is lerí, hogy egy álomvilágban élsz és nem akarsz felébredni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!