Valóban kínos az, ha 24-évesen is otthon lakok még?
Nem dolgozom, mert nappalin járok egyetemre. Idén végzek és utána rögtön szeretnék munkát keresni.
Otthon segítek amit tudok főzésnél,vásárlásnál...stb amire megkérnek.
Viszont fizetik nekem az egyetemet, ruhákat, kaját.. mindent amire szükségem van és emiatt néha rosszul érzem magam, mivel azon kívül, hogy jól tanulok és segítek otthon, hogy máshogy viszonozhatnám ezt nekik? Ez az utolsó félévem lesz a legmegerőltetőbb, ezért biztosan nem most szeretnék állásinterjúkra járni, meg munkahelyet keresgélni. Illene mégis utána néznem, hogy hol vennének fel így végzettség nélkül? Szerintem ha felvennének valahová akkor sem keresnék olyan nagy összeget, ráadásul kevesebb időm lenne tanulni. Plusz az utazás is rengeteg idő. ( tudom, hogy lehet a buszon is tanulni )
Szóval a kérdésem inkább az, hogy: Jelen állapotomban, illene mégis elmennem munkát keresni? ( Pénzügyileg nem szorulunk rá egyébként. )
Fiam veled egyidős. Nappalin egyetemen tanul, és ő sem dolgozik. Ahogy te is, ő is sokat segít férfi létére. Bár erre nem szoktam megkérni, de nagyon sokszor ha korán ér haza mint mi, akkor meg is főz (tud főzni, és elég finoman)
Én nagyon megharagudnék rá, ha munkát keresne, amikor tudom, hogy most a legnehezebb a tanulása. Tudja jól, hogy ameddig bírom úgyis támogatom, ezért nem is engedném, hogy túlfeszítse magát. Ahogy fiamnak is mondtam már pár alkalommal, neked is mondom:
Az elkövetkezendő 40-50 évben úgyis dolgozni fogsz, most tanulj!
ha nincs gyakorlatod nehezeben találsz melot
te felvenél egy olyan 25 -26 éves embert akinek göze sincs a munkáról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!