20 ezer forint zsebpénz sok havonta egy 16 éves fiúnak?
Ha neki kell ebből ruhát venni,meg kaját a suliban,akkor kevés,főleg, ha még bulizni is akar.
Ruhát vegyél neki külön, vagyis adjál rá zsét akkor, amikor valamire szüksége van,a ruha vásárlás nem olyan úgysem, hogy állandó jelleggel kell mindig valamit venni.
Kérdés mennyit bulizik havonta,meg hova jár?
Ha beülnek csocsózni egy kocsmába a haverokkal, akkor elég,ha valami jobb nevű szórakozóhelyre megy ,ott egy éjszaka alatt el lehet verni ennyit.
Szerintem adj neki havi 12-14 ezer forint zsebpénzt, aztán, ha ruha kell neki,vagy bulizni megy,arra kérjen külön, különben egész héten nem fog enni,csakhogy legyen pénze a hétvégi bulira,vagy valami ruhára.
Miről beszélsz ember?
Kap heti 4 rongyot,az elég arra,hogy az iskola büfében egyen, meg legyen nála mindig valamennyi pénz,az nem árt.
Elmegy 2 hetente bulizni,arra kap 7-8 ezer forintot,az havi 15 ezer.
Tartunk 27 nél havonta.
Ruhát meg nem hetente vesz az ember,van,hogy 2-3 hónapig sem.
Azért,mert itt sok a csóró,és gyerekkorában heti 500 forint zsebpénzt sem kapott életében,attól még nem kéne idegből,meg irigységből lepontozni.
Kicsit gondolkodni kellene,meg osztani szorozni.... az irigység nem szép dolog.
Írom ezt úgy,hogy én minimálbéres fizetésből lettem felnevelve, szal nem voltam elengedve nagyon soha anyagilag,amikor már volt,azt megkerestem magamnak.
Szerintem nem írtam őrült nagy összegeket.
Persze, ha a kérdező családja közmunkából,meg segélyből él,akkor más a helyzet.
Sok álszent "jóembertől" meg rosszul vagyok.
Saját bajotokkal foglalkozzatok arcok.
Ja,meg a mai árakkal sem ártana tisztában lenni egyeseknek.
7-8 ezer bulira?
Úristen!!!!
Mindjárt tökön szúrom magam, őrült nagy összeg ez a mai világban... Mondjuk, aki közmunkán nyomja,aztán esténként itt fröcsög, annak lehet.
Én léptem,semmi kedvem vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!