Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 20 ezer forint zsebpénz sok...

20 ezer forint zsebpénz sok havonta egy 16 éves fiúnak?

Figyelt kérdés
Ruhákat,iskolai büfét,hétvégi bulikat,stb ebből fizetné.

2016. jan. 5. 18:10
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
5%
Ez elég sok. Én sosem kaptam egy forintot se csak úgy.
2016. jan. 5. 19:50
 22/46 anonim ***** válasza:
79%
És akkor dögöljön meg a szomszéd tehene is, ugye kedves utolsó?
2016. jan. 5. 19:52
 23/46 anonim ***** válasza:
42%

Ha neki kell ebből ruhát venni,meg kaját a suliban,akkor kevés,főleg, ha még bulizni is akar.

Ruhát vegyél neki külön, vagyis adjál rá zsét akkor, amikor valamire szüksége van,a ruha vásárlás nem olyan úgysem, hogy állandó jelleggel kell mindig valamit venni.

Kérdés mennyit bulizik havonta,meg hova jár?

Ha beülnek csocsózni egy kocsmába a haverokkal, akkor elég,ha valami jobb nevű szórakozóhelyre megy ,ott egy éjszaka alatt el lehet verni ennyit.

Szerintem adj neki havi 12-14 ezer forint zsebpénzt, aztán, ha ruha kell neki,vagy bulizni megy,arra kérjen külön, különben egész héten nem fog enni,csakhogy legyen pénze a hétvégi bulira,vagy valami ruhára.

2016. jan. 5. 19:52
 24/46 anonim ***** válasza:
21%
utolsó persze... kapjon csak úgy 14 ezret, de ugyan úgy állják a ruháit meg a bulizását? tehát magyarán adjanak neki 50 ezret havonta minimum? 16 évesen 5 ezer bőven elég, ha minden mást a szülők fizetnek. Persze buli havonta csak egyszer, kap rá 3 ezret, ha több kell spóroljon a zsebpénzéből. Nehogy már az egész havi fizetést megkapja a gyerek nem?
2016. jan. 5. 19:55
 25/46 anonim ***** válasza:
66%
Mikor én iskolas voltam akkor az én havi zsebpénzem 5.000 volt. :D ebből futotta a hétvégi bulikra. Elmentünk 5-6-an mindenki beadott 1000-1500 forintot és meg is volt oldva minden. :) Kaját otthonról vittem, a ruhákat meg anyukám vette.
2016. jan. 5. 19:56
 26/46 anonim ***** válasza:
43%

Miről beszélsz ember?

Kap heti 4 rongyot,az elég arra,hogy az iskola büfében egyen, meg legyen nála mindig valamennyi pénz,az nem árt.

Elmegy 2 hetente bulizni,arra kap 7-8 ezer forintot,az havi 15 ezer.

Tartunk 27 nél havonta.

Ruhát meg nem hetente vesz az ember,van,hogy 2-3 hónapig sem.

Azért,mert itt sok a csóró,és gyerekkorában heti 500 forint zsebpénzt sem kapott életében,attól még nem kéne idegből,meg irigységből lepontozni.

Kicsit gondolkodni kellene,meg osztani szorozni.... az irigység nem szép dolog.

Írom ezt úgy,hogy én minimálbéres fizetésből lettem felnevelve, szal nem voltam elengedve nagyon soha anyagilag,amikor már volt,azt megkerestem magamnak.

Szerintem nem írtam őrült nagy összegeket.

Persze, ha a kérdező családja közmunkából,meg segélyből él,akkor más a helyzet.

Sok álszent "jóembertől" meg rosszul vagyok.

Saját bajotokkal foglalkozzatok arcok.

Ja,meg a mai árakkal sem ártana tisztában lenni egyeseknek.

2016. jan. 5. 20:07
 27/46 anonim ***** válasza:
60%
Egyébként addig hiába harapjátok itt el egymás torkát, amíg nem tudjuk, hogy mennyi a szülők keresete. Mert mondjuk minimálbérből nyilván nem fog ennyit kapni, de ha a szülők fejenként keresnek fél millát, akkor miért kéne kenyéren meg vízen tartani a gyereket?
2016. jan. 5. 20:10
 28/46 anonim ***** válasza:
10%
7-8 ezer bulizni? aha persze.. egy 16 éves ne dobjon ki az ablakon ennyi pénzt.. Ha ekkora igényei vannak, akkor menjen diákmunkára. Heti 4 ezer? Kaját visz otthonról, heti egy pizzázást fizetnék. Ha több kéne neki, mehet diákmunkázni. Ruhákat kap, ami kell, ha nagyon márkásat vagy drágát akar, keresse meg az árát. Utolsó, próbálj meg te minimálbérből 50 ezret havonta a gyerek szórakozására költeni. Rendben, de akkor lakhat a híd alatt, a csini ruháiban, vagy fagyoskodhat napi egy szelet zsíroskenyéren tengődve, de legalább hétvégente lerészegedik...
2016. jan. 5. 20:11
 29/46 anonim ***** válasza:
55%
Nem keres mindenki minimálbért... -.- Sőt aki tud havi 20ezret adni a gyerekének csak úgy szórakozásra, az biztos nem annyit keres. Szóval nem abból kéne kiindulni.
2016. jan. 5. 20:17
 30/46 anonim ***** válasza:
44%

7-8 ezer bulira?

Úristen!!!!

Mindjárt tökön szúrom magam, őrült nagy összeg ez a mai világban... Mondjuk, aki közmunkán nyomja,aztán esténként itt fröcsög, annak lehet.

Én léptem,semmi kedvem vitatkozni.

2016. jan. 5. 20:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!